Političky, pozor. Muž s nálepkou šovinistické prase chce do Senátu

17.08.2012 13:40

ROZHOVOR Vrcholem pokrytectví je, že snoubenec nežádá svou nastávající o vagínu, nýbrž o ruku. Prodejná láska je nezbytná z mnoha hledisek. To jsou střípky z knihy Základy mužského šovinismu od Josefa Hausmanna. Rozhodl se kandidovat do Senátu a na internetových stránkách píše: „Sám proti všem. Nejsem loutkou v rukou partají!“ Jeho hodnocení žen v politice stojí za to.

Političky, pozor. Muž s nálepkou šovinistické prase chce do Senátu
Foto: hns
Popisek: Josef Hausmann

Jak jste si zasloužil označení šovinistické prase?

Beru to s rezervou. Právě kvůli tomu, že jsem napsal knihu Základy mužského šovinismu. Byla dost úspěšná, prodalo se jí asi devadesát tisíc, což je na dnešní dobu neuvěřitelné. Vlastně nevím, co je šovinistické prase. Nicméně šovinista je člověk, který nekriticky straní jedné straně. To je pravda, straním mužům. Mockrát jsem však ve svých článcích a knihách prokázal, že žen, co se chovají, jak bychom si přáli, či to někam dotáhly a stojí na vlastních nohou, si vážím.

Nemyslíte si, že ženy se svým životním neprogramem, jak jste jim přiřknul, do politiky vůbec nepatří?

Je jedno, co si myslím. Stejně tam půjdou. Jsem statistický misogyn (nepřítel žen). Já říkám, že statisticky mají ženy tyto a tyto chyby. Nicméně to neznamená, že mezi nimi nejsou osobnosti, které jsou hodny uznání.

Jaké ženy si v politice nejvíc vážíte a naopak?

Ze současných žen žádné, ale stejný názor mám i na muže v dnešní politice. Nevidím tam jediného člověka, za něhož bych strčil ruku do ohně. Napsal jsem nicméně článek, že ženy v politice nejsou až takovým neštěstím, protože je jejich strategií, najít si nějakého starače, jenž se o ně postará. Většina žen si už toho starače, potažmo zloděje, našla. Takže je zde vysoká šance, že ženy v politice už nějakého zloděje mají a nemusí krást samy.

Jde tedy o to, že by do politiky měli jít finančně zajištění lidé, aby nepropadli korupci, a většina žen zlatokopek už svého donátora má, tudíž nebudou nenažrané?

Co si budeme povídat, chlapi kradou pro ženský. Vždyť nám stačí slamník v rohu místnosti, na něm spacák a vedle kánoj. Vydělávání peněz či zlodějna je pro nás luxus. Chceme tím oslnit ženy. Jenže zaopatřené ženy už nepotřebují nikoho okrádat.

Za dveřmi máme volbu prezidenta. Kandiduje i poměrně dost žen. Třeba Fischerová, Bobošíková, Roithová. Co vy na ně?

Jsou to staré firmy. Nejde mi o to, že jsou to ženy. Jsou to firmy, co zde byly posledních deset let u všech gauneřin a nepodnikly proti nim vůbec nic. Pokud by se prokázalo, že některá z nich iniciovala zákon proti některé z legálních rozkrádaček, tak bych jí zvedl palec.

Například Karolína Peake je předsedkyní Vládního výboru pro koordinaci boje s korupcí. Té palec nezvednete?

Až budu vidět výsledek. Až uvidím, že Karolína Peake odvedla do kriminálu v železech některého z rozkradačů, co jich tady je spousty, tak ano. Neznamená, že když je předsedkyní takového výboru, že je protikorupční. Jdete po ulici a vidíte na plakátech všechny ty politiky, jak hlásají stop korupci. A všichni, co tam jsou vyfocení, dvacet let jen korupci přihlížejí. Třeba Miloš Zeman má prezidentský program stop korupci. Přitom byl skoro ve všech nejvyšších státních funkcích a nezatknul jediného grázla a nevydal jediný zákon, který by legálnímu kradení zamezil.

Proč jste se tedy rozhodl kandidovat do Senátu, když politiky tak nesnášíte?

Jednou se budu zodpovídat svým vnukům, co jsem udělal proti dnešnímu politickému marasmu. Jedinou cestou, jak bojovat proti dnešnímu stavu politického jánabráchismu, kde partaje nemají legitimní podporu lidu, protože k volbám chodí lidí minimálně, je pokusit se vstoupit na poslední ostrůvek současné demokracie, kam to jde mimo partajní systém. Takže do Senátu, ale bez finančních a stranických loutkotahačů. Dva roky jsem sbíral podpisy pod petici.

Kolik jste nasbíral podpisů?

Kolik bylo potřeba. Je nutné nasbírat tisíc podpisů. Podařilo se mi jich sebrat víc. Netušil jsem však, jak důkladně proti mně půjde státní správa. Úředníci podpisy kontrolovali tak detailně, že mi třeba vyškrtli adresu K. H. Borovského, protože to prý mělo být rozepsáno na Karla Havlíčka Borovského. Přesto mi sebrané podpisy stačily.

Kolik žen vám podepsalo petici?

To byste se divil. Mohu se předvést stovkami děkovných mailů od žen za to, co jsem napsal. Ženy totiž pochopily, že mě rmoutí, že tyto bytosti mají některé nedobré vlastnosti. Ne každá z nich věří, že jsem šovinistické prase.

Opravdu byste v dnešní politice nenašel partaj, které byste mohl důvěřovat?

Našel. Jsou straničky jako Konzervativní strana, jimž bych mohl důvěřovat. Ale je to z toho důvodu, že ještě nestačily nic rozkrást. Na rozdíl od ODS, ČSSD, TOP 09 a jak se všechny jmenují. Nemám důvěru k lidem, co se v politice potulují desítky let, a za jejichž působení k těm lumpárnám došlo. V Senátu bych se chtěl zaměřit na politiky jednotlivě a rozebrat, kdo z nich něco podniknul proti tomu, co se děje.

Co bude hlavním heslem vašeho předvolebního programu?

Demaskovat gaunery a poukazovat na všechny tunely.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Rychetský

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český lev a dva ocasy... Přestřelka pokračuje. Konečná posílá Černochové trochu jiné tričko

19:39 Český lev a dva ocasy... Přestřelka pokračuje. Konečná posílá Černochové trochu jiné tričko

Jak je to podle průzkumu se spokojeností lidí v ČR se členstvím v EU? I o tom mluví v rozhovoru euro…