Povaleči a dobroserové. Takové nesmysly, co vykládají, neslyšel Pepa Nos ani za socialismu. Pak nám vyprávěl, jak se vyhazuje z České televize

17.03.2017 4:42

ROZHOVOR „Zeman mluví a vystupuje jako normální člověk a jeho rozhodnutí mají logiku, Horáček a spol., všichni ti další sluníčkáři, kavárenští povaleči a dobroserové, nám tvrdí takové nesmysly, které jsem neslyšel ani za socialismu,“ prohlášuje známý písničkář Pepa Nos. Pak k tomu ještě nekompromisně dodává: „Ty jejich myšlenky nemají hlavu ani patu a jsou na hony vzdálené reálnému životu. S jejich líbivými představami, jak by to všechno mělo vlastně fungovat, by nás dostali do ještě většího maléru, než to provedli komunisté. Já prostě nepochopím, jak mohou podporovat lidi, kteří uřezávají druhým hlavy, nechávají ženy zahalovat do černých ‚odpadkových pytlů‘, a dokonce je i obřezávají.“

Povaleči a dobroserové. Takové nesmysly, co vykládají, neslyšel Pepa Nos ani za socialismu. Pak nám vyprávěl, jak se vyhazuje z České televize
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pepa Nos

Miloš Zeman bude usilovat o znovuzvolení. Je to vůbec dobře? Jakou má šanci proti svým protikandidátům a podporujete některého z nich? Jak popsat část národa, která Zemana podporuje, a jak tu, která jej nepodporuje?

Jediným solidním kandidátem je pro mne právě Miloš Zeman, protože ti ostatní se prezentují většinou pěknými hloupostmi anebo přímo protinárodní propagandou. Mám tím na mysli, že nepochopitelně podporují tu zločinecko-islamistickou, fašistickou ideologii, která likviduje veškerou svobodu. Tím jsou pro mne nevěrohodní. Zeman alespoň říká, že bude prosazovat především české národní zájmy a je proti jakékoliv okupaci, ať už by měla přijít z kterékoliv strany.

Michal Horáček řekl, že bude vystupovat proti všemu, co Miloš Zeman ztělesňuje, protože naše země má na víc. Souhlasíte s ním? A co říkáte prohlášení současného prezidenta, že vlastně žádnou kampaň vést nebude, nebude chodit do televizních diskusí a nebude útočit na protivníky ani útoky opětovat? Kritici tvrdí, že bude zneužívat ke kampani své krajské návštěvy, služby Jiřího Ovčáčka či zahraniční cesty...

Anketa

Podporujete Andreje Babiše? (Hlasování od 16.3.2017)

54%
46%
hlasovalo: 42491 lidí
Zeman mluví a vystupuje jako normální člověk a jeho rozhodnutí mají logiku. Horáček a spol., všichni ti další sluníčkáři, kavárenští povaleči a dobroserové nám tady tvrdí takové nesmysly a hovadiny, které jsem neslyšel ani za socialismu. Ty jejich myšlenky nemají hlavu ani patu a jsou na hony vzdálené reálnému životu. S těmi jejich líbivými představami, jak by to všechno mělo vlastně fungovat, by nás dostali do ještě většího maléru, než to udělali komunisté. Já prostě nepochopím, jak mohou podporovat lidi, kteří uřezávají druhým hlavy, nechávají ženy zahalovat do černých „odpadkových pytlů“ a obřezávat je. Jak mohou souhlasit s miliardovým byznysem na pašování lidí, takovým novodobým otroctvím? Vždyť to je proti jakékoliv přirozenosti, proti životu, když se nechtějí bránit ideologii, která je horší než fašismus. Samozřejmě takové kandidáty určitě nepodpořím.

Čím dál víc se přetřásá problém nízkých českých mezd, které rostou pomalu i ve srovnání se Slovenskem či Polskem. Zmiňuje se problém pracující chudoby a masy lidí, kteří jsou jen krok od stavu chudoby. Jak tento problém řešit? Je to něco, co podkopává u našich občanů víru v západní orientaci naší země? Mohou za to komunisté, nebo ti, co přišli po nich? Jsou Češi „novodobí otroci“ a Česko „německý protektorát“, jak z části společnosti zaznívá?

Ono to ale není jen o penězích, ale také o kvalitě života. No, a co se těch financí týká, tak je také důležité, co kde za ně dostanu. Je jasné, že teď si toho můžeme koupit daleko víc než za socialismu. Na tom Západě se sice měli ještě nedávno na mnoha místech úžasně, ale pustili si tam islamisty a teď denně zažívají strach, ohrožení z teroru nebo přímo vraždy. Dostali se do podobné situace, jakou jsme někdy zažívali za minulého režimu. Jsou tam ve fázi takové eutanazie, těžko pochopitelné sebedestrukce. Proto otázku větších platů nevidím jako zcela zásadní. Konec konců, někdy ani není kde u nás zaparkovat, kolik lidi mají auťáků. Pro mne je opravdu důležitější, že teď máme tady větší svobodu a bezpečnost než v Německu, v Paříži nebo v Madridu, kam si sami, dobrovolně pustili tu hrůzu.     

Andrej Babiš, nejspíš vítěz příštích voleb. Byl by dobrým vládcem této země? Utápí se ve svých manipulacích ohledně majetku a dluhopisů, nebo je obětí štvavé kampaně médií a opozice? Čím Česku prospěl a čím uškodil? Je třeba bát se jeho diktatury, omezování demokracie, nebo dokonce tandemu Zeman-Babiš?

Slovník Andreje Babiše na mne působí podobným dojmem jak od Miloše Zemana. Je neotřelý, politicky nekorektní, mnohdy netolerantní. Připadá mi ale, jako kdyby byl v opozici proti těm falešným slušňákům, dobrodincům, kteří si jen sami o sobě a o svých pravdách myslí, že jsou jediné ty správné a potlačují tak vlastně demokracii.  Pokud se tedy Babiš nestane tím maskotem sluníčkářů nebo byrokratů z EU, zvlášť pak z Evropské komise, což je už naprosto totalitní spolek, který podporuje i miliardové kšefty s lidmi, tak ho kritizovat určitě nebudu. Dá se říct, že jsem vůči němu teď neutrální, uvidíme, co ukáže dál. 

ČSSD si potvrdila v čele Bohuslava Sobotku, TOP 09 stagnuje pod Kalouskem, komunisté také klesají. V ODS se objevil mladý Václav Klaus, u lidovců budou bojovat zastánci koalice se STAN s Jiřím Čunkem, který uvažuje kandidovat na předsedu. Okamura dle průzkumů má šanci na vstup do Sněmovny. Kdo ze jmenovaných má vaši důvěru a kdo ne? A jakou vládní koalici si přejete?

Já dávám přednost přímé demokracii, tedy hnutí SPD Tomia Okamury, kde se o svobodu jednotlivce opravdu starají. Kdo uvažuje stejně, má celkem jednoduchou volbu. Tam se nejedná totiž o pokřivenou demokracii jako u ostatních stran. Některé z nich, jež tady řadu let létaly se svými programy od zdi ke zdi, už nemůžu ani cítit. 

V jaké atmosféře žije nyní naše země? Kdo tuto atmosféru obohacuje, kdo ji kazí? Média, politici, liberální aktivisté, nacionalističtí aktivisté, napadá vás kdokoliv jiný? Jak například vnímat častou kritiku České televize – jako útok na jeden z mediálních pilířů státu, nebo oprávněnou záležitost?

Víte, já jsem si včera koupil Respekt, kde mají na titulní straně karikaturu Zemana, hnusně o něm píšou a chtějí tam veřejnosti vnutit nějaké své pokřivené názory. Mně to tak trochu připomnělo Rudé právo z minulého režimu; ovšem s tím rozdílem, že tomu se člověk mohl alespoň zasmát. Bohužel ty názory v Respektu někdy rezonují i s tím, co se píše nebo vysílá i jinde. Takové manipulace s lidmi, které pak přerůstají v některých neziskových organizacích až k účelovému obchodu s lidmi, jsou pro republiku velmi zhoubné a mělo by se s tím něco udělat.

Bohužel Česká televize patří k těm, která ve zpravodajství mnohdy vnucovala lidem názory a také se s nimi snažila manipulovat. I když teď, v poslední době, po kritice, jsou už ty pořady o něco lepší a oni si dávají větší pozor. V minulosti to byl ale děs a já musel vždy přepínat. Z devadesátých let mám také osobní negativní zkušenost s ČT, kde mi řekli, že mne tam nechtějí, jelikož vyvolávám v lidech emoce, o které nestojí. Asi jsem měl vyvolávat pocity, jež jim hrály do krámu pro jejich filosofii, se kterou by pak určitým způsobem lidi ovlivňovali. Tam to zavánělo tvrdým diktátem, a kdo nezastával jejich názory, s tím se vůbec nechtěli bavit.

V letošním roce budou komunisté slavit 100. výročí toho, čemu říkají Velká říjnová socialistická revoluce. Co přinesla světu vláda komunistických stran? Jak se s jejími dopady potýkáme u nás? Zaslouží si KSČM, aby byla zakázána? Komunisté tvrdí, že po listopadu bylo rozkradeno vše, co vybudovali. Co jim na to říci?

Po komunistech zůstalo v historii nejvíce mrtvol, takže tuto ideologii už nikdy nebrat. Je pravdou, že ale není tolik odporná jako islamismus, který vylezl rovnou z pekel. I když někdy se ve světové politice stávalo, že komunisté se s islamisty, pokud jim to vyhovovalo, někdy spojili a šli s nimi ruku v ruce za terorem.

Komunismus je prostě už přežitý a my jen teď musíme dávat pozor, aby se znovu s islamismem nespojil. To si určitě musíme pohlídat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Štěpán

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Dvě loutky. Páprda a...“ Vyoral pustil peklo na Bidena s Fialou

15:00 „Dvě loutky. Páprda a...“ Vyoral pustil peklo na Bidena s Fialou

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – Po návštěvě premiéra Petra Fialy v Bílém domě se z řad jeho podpo…