Trump čelí strašlivému nepříteli, jímž není Putin, ale extrémně démonická organizace, jejíž chapadla za oponou ovládají Ameriku i svět. Hovoří zámořský publicista, znalec islámu

22.06.2017 4:40

ROZHOVOR „Trump čelí strašlivému nepříteli. Nemylte se, ‚hluboký stát‘ není omezen jen na Spojené státy. Jeho chapadla dosahují do celého světa. Je ovládán Vatikánem, britskou monarchií, nevolenými úředníky Evropské unie, bankovním kartelem, ropnými společnostmi a samozřejmě agenturami jako CIA, FBI, NSA a tak dále. To je extrémně mocná a extrémně démonická organizace,“ říká jeden z nejznámějších světových exmuslimů, odpůrců a znalců islámu, Ali Sina, který podporuje Donalda Trumpa.

Trump čelí strašlivému nepříteli, jímž není Putin, ale extrémně démonická organizace, jejíž chapadla za oponou ovládají Ameriku i svět. Hovoří zámořský publicista, znalec islámu
Foto: Facebook D. Trump
Popisek: Donald Trump

Když jsme naposledy vedli rozhovor, stále jste věřil, že Donald Trump dokáže udělat některé pozitivní věci navzdory „hlubokému státu“ („deep state“) a podobně. Co si myslíte nyní? A co si myslíte o Trumpově podpoře Saúdské Arábii?

Trump čelí stašlivému nepříteli. Nemylte se, „hluboký stát“ není omezen jen na Spojené státy. Jeho chapadla dosahují do celého světa. Je ovládán Vatikánem, britskou monarchií, nevolenými úředníky Evropské unie, bankovním kartelem, ropnými společnostmi a samozřejmě agenturami jako CIA, FBI, NSA a tak dále. To je extrémně mocná a extrémně démonická organizace. Pouze Bůh může nás i Trumpa ochránit před touto zlou entitou. Trump není součástí této elity. A on zneklidňuje moc této elity. Udělají cokoli, aby ho zničili. Úniky z Bílého domu dokazují, že „deep state“ penetroval Trumpovu administrativu.

Anketa

Odvádí Milan Chovanec ve funkci ministra vnitra dobrou práci?

6%
94%
hlasovalo: 5573 lidí

Také média jsou vlastněna „hlubokým státem“. Jediné férové a vyvážené zpravodajství v Americe jsou Fox News, které lidé v Evropě nedostávají. Můžete dostat zprávy CNN, což je hlásná trouba pro „deep state“. Obrázek, který na základě toho získávají Evropané o Trumpovi, je velmi pokřivený. Toto je duchovní válka. „Deep state“ je podporován silami zla. Pokud chceme, aby Trump uspěl, potřebuje naši modlitbu. Ve skutečnosti lidstvo potřebuje modlitbu.

A pokud jde o ty Saúdy?

Pokud jde o Trumpovo setkání se Saúdy a vůdci 50 muslimských zemí, tak dělá to, co musí dělat jako prezident Ameriky. Pokud dokáže přimět muslimské země, aby přerušily financování terorismu a zabíjely teroristy, byl by to velký start.

Trump je mistrovský vyjednávač. Může dosáhnout toho, co nikdo jiný nemůže. Problém je, že tato islámská krize je dirigována světovým „deep state“ a oni ji nechtějí ukončit. Islámský problém slouží jejich záměru. Cílem je způsobit chaos, který jim dovolí, aby uzurpovali veškerou moc a vytvořili totalitární stát, aby „zachránili lidstvo“ před destrukcí. Udělají cokoli, aby diskreditovali Trumpa a zastavili ho. Pokud selžou, mohou ho dokonce zavraždit.

A jaký je váš názor na NATO? Nedávno se konal summit v Bruselu...

Pokud se nemýlím, kandidát na prezidenta Trump řekl ve své kampani, že NATO se přežilo a již nemá užitnost a relevanci. NATO bylo stvořeno jako odpověď na sovětský blok a ten zkolaboval po pádu Sovětského svazu. Pro existenci NATO již není žádný důvod. Ale slouží „hlubokému státu“, aby pokračoval ve válčení a vytvářel další války. Většina válek vedených NATO byla zinscenována pomocí lží podobně jako válka v Iráku.

Pokud chce NATO přežít, musí projít fundamentální proměnou. Věřím ve vojenskou spolupráci mezi všemi demokratickými státy a národy a pouze mezi demokratickými státy a národy. Turecko je pseudodemokracie. Rusko je více demokratické než Turecko. Členové NATO jsou neoblomní v tom, že chtějí nechat Rusko mimo NATO. Proč? Protože potřebují nepřítele.

Proč potřebují nepřítele?

Bez nepřítele by se NATO stalo irelevantním. To je hlavním předmětem NATO a „hlubokého státu“. Účelem je zachovat svět ve válce, takže se prodá více zbraní a vytvoří se více profitu. NATO neslouží míru, NATO slouží oligarchům, bohatým korporacím, bankovnímu kartelu, královské rodině Windsorů, rodině Rothschildů, Rockefellerům a Sorosům světa. Tito lidé se obohacují prostřednictvím bídy lidstva. Moc je afrodiziakum. Vše je o moci. NATO je jen další nástroj v rukou světových makléřů moci.

Takže neexistuje podle vás cesta, jak by NATO mohlo být užitečné pro spolupráci demokratických států?

Aby se NATO stalo relevantním, tak by se mělo soustředit na boj s islámským terorismem. Jak jsem již prohlásil dříve, to není možné, pokud nebojujeme proti ideologii, která za ním stojí. Ideologií stojící za islámským terorismem je islám. Turecko je islámskou zemí a Erdogan byl obviněn ze spolupráce s Islámským státem.

Problémem NATO není jen fakt, že pouze pět z jeho 28 členů platí v plné výši své příspěvky a zbytek se „veze zdarma“, hlavním problémem NATO je, že nemá význam v současném světě. Demokratické a svobodné země světa musejí spojit síly, aby bojovaly s islamismem, což znamená bojovat s islámem samotným. A pro toto nepotřebujeme bomby, tanky a střely. Potřebujeme pravdu o islámu, ke které nedojdeme, pokud nezměníme své politiky.

Mimochodem, co si myslíte o Vladimiru Putinovi?

Putin je prezidentem Ruska a Rusové ho mají rádi. Není oblíben médii, protože není součástí „deep state“. Takže musí být zobrazován jako nepřítel. „Hluboký stát“ potřebuje nepřítele, aby ospravedlnil více válek. To je způsob, jak vydělávají peníze.

Nesouhlasím s Putinem v mnoha věcech jako například s jeho spoluprací s Íránskou islámskou republikou. Ale chápu, proč to dělá. Potřebuje klienty a Írán je klient. Spojené státy také spolupracují s ničemnými režimy, které nejsou lepší než Íránská islámská republika.

Myslíte si snad, že je na tom Saúdská Arábie, pokud jde o lidská práva, lépe než Írán? Turecko, Pákistán, Afghánistán a mnohé další islámské i neislámské země nejsou vzorem svobody. Američané nemají ale problém s nimi spolupracovat. Čína je jedním z největších obchodních partnerů Ameriky a nikdo by nepovažoval Čínu za svobodnou zemi.

Co obvinění, že se Rusko vměšuje do voleb jiných zemí?

Pro to neexistuje žádný důkaz. Ale za předpokladu, že bychom uznali, že je to pravda, nejsou intervence v ostatních státech to, co dělá Amerika pro svůj prospěch? Celá potíž okolo islámu začala v roce 1953, když CIA financovala převrat v Íránu a svrhnutí demokratické vlády doktora Mosaddeka a instalovala loutkový režim Muhammada Rezi Šáha Pahlavího. To naštvalo Íránce, kteří revoltovali v roce 1979 a přinesli islámský režim, což povzbudilo muslimy po celém světě, aby používali islám jako prostředek ke svržení vlády, a výsledkem jsou současná jatka a chaos.

Spojené státy nejenže zasahují do voleb v ostatních zemích, jako když například Obama financoval opoziční stranu v Izraeli či otevřeně podpořil jednu stranu ve francouzských volbách, ale Spojené státy rovněž přímo intervenují vojensky, aby svrhly vlády jako například v Iráku, Libyi, Sýrii, a to nezmiňuji Panamu, Srbsko, Chile a mnoho dalších zemí. Takže obviňovat Putina ze zasahování do voleb v jiných státech je ze strany Američanů nejvyšším vrcholem pokrytectví.

Tvrdí, že se Putin míchal do voleb v roce 2016. Jak k této údajné inkriminované intervenci mělo dojít? Obviňují Putina, že nechal hackovat e-maily Demokratické strany a odhalil jejich darebáctví a zločiny, tudíž to pomohlo voličům, aby byli více informováni. Není to absurdní a směšné? Pokud Putin odhalil darebáctví a informoval voliče, nemělo by se mu spíše poděkovat?

Nicméně pravda je, že Putin nemá nic co do činění s úniky o Clintonové a jejích zkorumpovaných kumpánech. Julian Assange prohlásil jednoznačně, že úniky nepocházejí z Ruska či ze strany jakéhokoli státu, a naznačil, že pocházejí od Setha Riche, 27letého zaměstnance sekretariátu Demokratické strany (Democratic National Committee), který byl úkladně zavražděn poblíž svého domova výstřelem z pistole přímo do hlavy. Ačkoli nic nebylo ukradeno, policie došla k závěru, že šlo o nepovedenou loupež.

Ale tento narativ, že Trump má tajnou dohodu s Ruskem, pro který nikdo nepředložil jakýkoli důkaz a fakta, pomáhá „hlubokému státu“ v mnoha ohledech. Zaprvé delegitimizuje prezidentství Trumpa a oslabuje ho a brání mu v tom, aby splnil své sliby. Zadruhé mu brání v tom, aby splnil jeden ze svých slibů z kampaně, že bude vycházet s Putinem.

Putin chce s Amerikou vycházet. Jasně že Rusové nenáviděli Clintonovou a byli rádi, že prezidentské volby vyhrál někdo jiný. Je to kvůli tomu, že Clintonová je miláčkem „hlubokého státu“. S Trumpem, který neměl žádné spojení s „hlubokým státem“, byla šance na mír. To je to, čeho se „hluboký stát“ obával. Pokud by Rusové a Američané spolu vycházeli, znamenalo by to konec válkám. To je pro ně děsivý scénář a elita ho nedovolí za žádnou cenu. Vydělávají peníze totiž pouze prostřednictvím válek.

Potřebují prolévat krev lidstva, aby si udrželi svou moc. Toto falešné obvinění, že Trump má tajnou dohodu s Putinem, má Trumpa odradit od toho, aby se zkontaktoval s Putinem a učinil zadost svým slibům v kampani. Místo toho ho oklamali, aby bombardoval Sýrii – s falešnou vlajkou a obviněními, že Asad použil chemické zbraně hromadného ničení proti dětem. To byla lež. Trump na to skočil a média pokračují nestoudně v omílání této lži. Putin není nepřítel. Nepřítelem Trumpa a celého lidstva je „deep state“, stínová vláda, která za oponou ovládá Ameriku.

Putin bývá srovnáván s Hitlerem...

Západní média se libují v zobrazování Putina jako dobyvatele a okupanta, který dobývá ostatní země, aby rozšířil ruské impérium, téměř jako Hitler, a roní krokodýlí slzy nad Krymem. Lživá média ale veřejnosti neříkají, že Krym je součástí ruského impéria od roku 1783. V roce 1954 byla Krymská oblast převedena pod Ukrajinskou sovětskou socialistickou republiku Nikitou Chruščovem jako znamení přátelství mezi ukrajinským a ruským lidem. To bylo něco jako vzít něco z jedné kapsy a dát to do další kapsy. Po dezintegraci Sovětského svazu bylo logické, že se Krym vrátí Rusku.

Etničtí Ukrajinci tvoří podle sčítání z roku 2001 24 procent populace Krymu ve srovnání s 58 procenty Rusů a 12 procenty Tatarů – muslimů, kteří kolaborovali s nacisty proti Rusku. Celých 60 procent obyvatel Krymu mluví rusky a chce být součástí Ruska. Takže jaký se zde stal zločin? Putin udělal správnou věc. Historicky Krym patřil Rusku, majoritou jeho populace jsou Rusové, kteří nevycházejí s Ukrajinci. Multikulturalismus je recept pro pohromu. Pokud by se západní média starala o demokracii, měla by naslouchat vůli lidí.

Stále opakuji znovu a znovu, že lidem je dána iluze svobody. Média kontrolují myšlení mas lidí a říkají jim, co by si měly myslet. Naším nepřítelem číslo jedna není islám. Je to „deep state“. Muslimové jsou jenom loutky, užiteční idioti, kteří budou odstraněni, když ztratí užitečnost – to znamená poté, co ztratíme všechny své svobody.

 

Ali Sina je pseudonym íránského exmuslima, který nyní žije v Kanadě. Narodil se a vyrostl v Íránu, studoval v Itálii a Pákistánu. Ali Sinu citoval v jednom ze svých projevů šéf nizozemských protiimigračních a euroskeptických Svobodných Geert Wilders. Založil sdružení Faith Freedom International, které je základnou pro exmuslimy. V češtině mu vyšly knihy Jak porozumět Mohamedovi a muslimům Stručný životopis zakladatele islámu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Národ si to konečně uvědomil.“ Vážné zjištění. Jde o volby v ČR

13:41 „Národ si to konečně uvědomil.“ Vážné zjištění. Jde o volby v ČR

VIDLÁKŮV TÝDEN Že v preferencích stoupají ti, kteří objeli s protivládními akcemi republiku? „Konečn…