Zavraždili jste mi dceru, ale znásilňujte a vražděte dál. A vy ostatní na to koukejte přispět. Německo podle aktivistky Yngland Hruškové čeká děsivá volba mezi největší idiotkou a prochlastaným primitivem

10.12.2016 14:42

ROZHOVOR „Německo vede tábor naivních idiotů. Ti, kteří pochopili, o čem to je, se snaží těm idiotům nějak vysvětlit ty hrůzy, které se dějí. Ale největší idiotka ze všech je kancléřkou. Tak se to vysvětluje špatně. Jde to pomalu. Čím více migrantů, tím více Němců začíná chápat, že je to velká past, do které se chytili. A s nimi i celá Evropa,“ říká v rozhovoru pro ParlamentniListy.cz Jana Yngland Hrušková, herečka a zpěvačka, kandidátka na prezidentku České republiky.

Zavraždili jste mi dceru, ale znásilňujte a vražděte dál. A vy ostatní na to koukejte přispět. Německo podle aktivistky Yngland Hruškové čeká děsivá volba mezi největší idiotkou a prochlastaným primitivem
Foto: Vít Hassan
Popisek: Aktivistka Jana Yngland Hrušková na Václavském náměstí

Anketa

Které organizace jsou v Česku nejprospěšnější?

6%
68%
hlasovalo: 5996 lidí

Angela Merkelová oznámila, že chce znovu kandidovat na kancléřku. Co tomu říkáte?

Podpora její strany CDU hraničí s odevzdaností Hitlerovi. Skoro 90 % členů strany jí vyslovilo podporu a neměla žádného protikandidáta. Je to až zrůdné, co si může tato žena ve jménu „humanismu“ dovolit. Hlasy proti ní jsou umlčovány. Přívrženci opoziční strany AfD jsou propouštěni z práce. Připomíná mi to KSČ, která také neměla žádnou jinou alternativu. Kdo nejde s námi, jde proti nám. To je asi heslo Angely Merkelové. Vyžaduje absolutní odevzdanost její věci. Ale co to je? Likvidace německého a dále i evropského obyvatelstva. A v tom ji podporují i naši politici. Zrůdnější situaci v Evropě jsme přes 70 let neměli.

Mluví se o tom, že německé sociální demokraty by do parlamentních voleb mohl vést a v případě úspěchu se stát i kancléřem současný předseda Evropského parlamentu Martin Schulz. Jak se díváte na jeho osobu?

Schulz je alkoholik. Je to na něm i vidět. Asi se k tomu svému postu prochlastal. Ano, musím to tak říct. Všichni se tam kamarádíčkují. Přece není možné, aby člověk bez vzdělání a všeobecného přehledu, v podstatě primitiv, vedl Evropský parlament a dále pak německou stranu, která má rozhodovat o osudech lidí celého kontinentu!

Letošní rok začal skandálem se sexuálními útoky v Kolíně nad Rýnem. Před pár dny otřásla Německem vražda 19leté dívky ve Freiburgu, kterou podle dostupných informací znásilnil a pak zavraždil mladý Afghánec. Vy na svém facebooku zmiňujete případ z Kielu, kde Afričan zapálil opakovaně svoji manželku na ulici. V tomto případě žili v Německu 20 let. O čem tyto případy podle vás svědčí?

I když se muslim narodí v křesťanské zemi, zůstává muslimem. Je v tom vychováván. Je veden k aroganci, k nenávisti. Podceňuje ženy. Nenávidí homosexuály. Škola na tom nic nezmění. Rodina je velice silná. Děti migrantů z Pákistánu, které chodily s mým synem v roce 1991 v Norsku do školy, šikanovaly mého syna. Muselo se to řešit. Můj syn říká, že není umírněných muslimů. A ví, co říká. Každý je potenciální terorista. Někdo namítne, že ne všichni. Já na to tedy říkám – naprostá většina jich je schopna podporovat džihad, šaríu, kamenování a další „perly“ koránu.

Mimochodem – Freiburg je znám jako velmi hezké a poklidné město. Je jím stále?

Město, kde mají ženy strach, může být krásné pouze na první pohled. Ten ale může velice klamat. Dívky ve Freiburgu jistě nejsou tak bezstarostné, jako před tou bestiální vraždou. Cynismus rodičů dívky, kteří chtěli, aby při jejím pohřbu byla uspořádána sbírka na migranty, je také bezmezný. Tím dávají signál migrantům – znásilňujte a zabíjejte naše dcery. Máme jich pro vás dost. Nic se vám nestane. Naopak. My vás za to obdivujeme a děkujeme vám, že jste naši dceru zavraždili. Nic jiného si totiž nezasloužíme. Jsme tak fanatičtí v té naší pomoci vám, že zapomínáme na naše hodnoty. Na naše děti. Na naše životy.

Aktuálně z Berlína: Mladíci v přistěhovalecké ghettu jen tak skopli ženu ze schodů

Zlepšila se úroveň toho, jak německá média informují o těchto zločinech?

Televizi a tisk donutí pouze Facebook a Twitter k tomu, aby konečně začaly informovat o tom, co se opravdu děje. Fakta přece jen nakonec vyjdou na povrch, ale pozdě. Je to nebezpečné. Mohlo by být zabráněno dalším obětem. Ale nikdo neinformuje. Nevaruje. Policie má zakázáno informovat. Za každou cenu jedeme dál, jakoby se nic nedělo.

I kvůli výše zmíněným případům varujete studentky a dobrovolnice, aby pomáhaly jen tam, kde je to bezpečné?

Ženy a dívky si neuvědomují, jak nebezpeční ilegálové jsou. Jsou to vlastně zbabělí zběhové. Někteří mají za sebou vraždy. Masakry. Neštítí se absolutně ničeho. Tyto dívky si naivně myslí, že je převychovají svou křesťanskou láskou. Ale migranti je mají pouze za kurvy. Jejich ženy musí chodit zahalené. Migranti nechápou, že je to u nás jiné. Pro ně je nemyslitelné, aby dívka měla v létě minisukni. Pro ně je to dílo ďáblovo. Žijí ve 14. století. Žena nesmí ukazovat kůži. To je absolutně nepřípustné. Sama si říká o to, být znásilněna. Zlikvidována. Zneuctěna. Pokořena. Ženami opovrhují. Žena je pro ně ztělesnění ďábla. Slovo emancipace neznají.

Jaká je dnes situace v Německu? Je tam také rozdělená společnost, jako se o ní mluví jinde? Bereme tuto zemi jako bohatou – vy však tvrdíte, že německé zdravotnictví trpí nedostatkem peněz. Hrozí snad Německu v budoucnu nějaký ekonomický propad?

Lidé tam tvoří dva tábory. Zemi vede tábor naivních idiotů. Ti, kteří pochopili, o čem to je, se snaží těm idiotům nějak vysvětlit ty hrůzy, které se dějí. Ale největší idiotka ze všech je kancléřkou. Tak se to vysvětluje špatně. Jde to pomalu. Čím více migrantů, tím více Němců začíná chápat, že je to velká past, do které se chytili. A s nimi i celá Evropa. Někdo na tom vydělává miliardy! Je to velký byznys.

Zdravotní pojišťovny mají minus 2 miliardy. Od ledna 2017 se opět zvyšuje základní poplatek. Letos v lednu tam byl zvýšen už o 17 %. Do roku 2019 se zvedne základní poplatek o 40 eur. Velkým problémem jsou tam teď svrab, syfilis a tuberkulóza. Návštěvami v bazénech se to šíří velice rychle. Dále se v náznacích hovoří o parazitech, ale nesmí se o tom mluvit veřejně. V Berlíně je přes 2000 dětí předškolního věku, které mají tuberkulózu. 200 starých lidí také má tuberkulózu a 700 lidí je v karanténě.

Okolo Dortmundu jsou také problémy. Na prvním místě je svrab. Ten se šíří velice rychle, když je více lidí pohromadě. Jako třeba v azylovém domě. Ale s migranty to prý nemá nic společného, říká německá televize. Média si opravdu myslí, že Evropané jsou absolutní blbečci. 70 let tady syfilis nebyl. Svrab tu nebyl od středověku. Kde se to tedy najednou zase všechno v takovém měřítku vzalo? Tyto nemoci léčit, to bude stát celou Evropu miliardy. Přivezli nám sem zbraně biologické! Němci budou muset pracovat do 71 let, aby vůbec mohli jít do důchodu. Od roku 2030 tam nebude důchod žádný. To je již jisté.

A jako smutná perlička na konec – v televizi SAT1 oznámili, že každou třetí minutu je v Německu znásilněna jedna žena. Každý den je v každém městě přepadeno 500 žen. Berlín za včerejšek hlásí víc než 500. V menších městech jenom 350. Ženy už samotné skoro nikam nechodí. Před několika dny zavleklo 5 migrantů 12letého chlapce do lesa…..

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Oldřich Szaban

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

18:34 „Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

Vyjadřování Víta Rakušana k migračnímu paktu, který inicioval a v Bruselu dohodl, působí podle lídra…