Mrázek (SPOZ): Nenechávejme se znervózňovat tlakem některých médií

07.10.2013 4:31

Prohlášení KKK SPOZ Zlín

Mrázek (SPOZ): Nenechávejme se znervózňovat tlakem některých médií
Foto: SPOZ
Popisek: Logo Strany práv občanů - Zemanovců

Vážený předsedo SPOZ,

chci tímto krátkým vyjádřením vyslovit podporu vedení naší strany a souhlas s posledními rozhodnutími předsednictva. V současné době je potřeba zachovat klid a rozvahu při provádění zásadních rozhodnutí, která mají naši stranu směrovat k určeným cílům, zejména v nynější předvolební kampani.

Nenechávejme se znervózňovat tlakem některých médií, která nám již z principu nejsou nakloněna. Pokračujme dál v úsilí o zkvalitnění naší práce a dosáhněme tak i k získání dalších sympatizantů.

Škoda jen, že naše činnost byla v poslední době narušována různými vnitřními problémy, které byli v některých médiích s patřičnou dávkou jedovatosti komentovány.

Ať je to již případ lobisty M.Š. nebo příliš ambiciozní funkcionářky z Plzně. Věřím, že kandidátky k volbám jsou sestaveny s největší odpovědností ve všech krajích.

Jsou na nich uvedena i jména některých známých osobností, kteří nejsou našimi členy, ale názorově k nám patří. Do dalších voleb pak jistě budeme mít možnost dát na kandidátky větší podíl našich členů, kteří jsou členy naší strany a mají dostatek zkušeností.

Zatím jsme poměrně mladá strana, ale musíme se veřejnosti profilovat jako strana, která je hodna svého názvu a která bude pracovat pro lidi.

Máme kolem sebe velké množství problémů, které je nutno řešit.

Ukažme veřejnosti, že jsme ochotni je řešit, a to každý z nás, na různé úrovni a svým dílem, který je schopen a ochoten udělat.Je to běh na dlouhou trať, ale přeji Vám i celému předsednictvu hodně úspěchů a aby jste se trvale drželi všech zásad a cílů, se kterými jsme SPOZ zakládali.

Ing. Petr Mrázek, předseda KKK SPOZ Zlín

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…