České Budějovice: Na Senovážném náměstí by mělo být hotovo koncem listopadu

09.11.2020 11:07

Přestupní zastávky městské hromadné dopravy, autobusový bypass a napájecí i propojovací kabely se nyní dokončují na Senovážném náměstí.

České Budějovice: Na Senovážném náměstí by mělo být hotovo koncem listopadu
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Hotové jsou už zastávky MHD, veřejné osvětlení i nasvětlení přechodu u křižovatky ulic Lidická a Dukelská, konstrukční vrstvy vozovky v prostoru bypassu a pokládka nových napájecích a propojovacích kabelů světelné signalizace od stávajícího zapínacího místa do nového elektroměrového rozvaděče včetně přístřešku pro dopravní řadič,“ říká primátor Jiří Svoboda.

Aktuálně je na místě prováděna úprava chodníků. „Živičné povrchy by měly být, podle projektové dokumentace, položeny o víkendu 14. až 15. listopadu, kdy dojde k úplné uzavírce náměstí,“ dodává náměstek primátora Petr Holický. Současně s pokládkou povrchů bude posunuto trolejové vedení a následně bude provedeno vodorovné dopravní značení. Veškeré práce by měly skončit do konce listopadu 2020.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Den Země - v hlavní roli žabák i aprílové počasí

16:14 Jihlava: Den Země - v hlavní roli žabák i aprílové počasí

Jihlava oslavila Den Země. I přes nepříliš hezké počasí přišly na Masarykovo náměstí stovky návštěvn…