Kroměříž: Relaxační zóna na Velkém náměstí provozovatele měnit nebude

15.03.2019 16:23

O relaxační zónu na Velkém náměstí se v létě postará stejný provozovatel jako loni. Radní ze dvou možností vybrali nabídku Martina Heinze. „Jedná se o osvědčeného provozovatele, u kterého máme navíc jistotu, že se aktivně zapojí také do organizování doprovodných aktivit, díky nimž je relaxační zóna úspěšná,“ uvedl starosta Jaroslav Němec.

Kroměříž: Relaxační zóna na Velkém náměstí provozovatele měnit nebude
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Smyslem relaxační zóny je oživit centrální plochu Velkého náměstí během hlavní turistické sezony a vytvořit zde příjemné zázemí pro místní i turisty. Provozovatel v termínu od 19. června do konce prázdnin zajistí občerstvení a provoz zóny a bude se podílet i na programu, který zajišťuje radniční odbor kultury a cestovního ruchu. Zóna bude opět sloužit k odpočinku, posezení i k pořádání pohybových aktivit, kulturních akcí či dílniček pro děti i dospělé.

Na Velkém náměstí zabere plochu kolem 200 metrů čtverečních. Město zajistí lavičky, stolky a židle, lehátka, zastínění, wi-fi připojení, dva dřevěné stánky pro zázemí, truhlíky se zelení, herní koutek, přívod elektřiny i odpadkové koše a toalety.

Kroměřížská radnice loni provozovala relaxační zónu na Velkém náměstí už podruhé. Byla vítaným oživením letních měsíců ve městě. Během léta nabídla také více než 70 kulturních a sportovních akcí, dílniček pro děti i dospělé, na kterých se podílely nejrůznější kluby, taneční skupiny a spolky. Podle vedoucího odboru kultury a cestovního ruchu Pavla Zrny se letos plánuje podobný počet akcí jako v minulém roce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…