Mariánské Lázně vstupují do destinační agentury

16.11.2020 16:01

Vstup nového člena města Mariánské Lázně byl odsouhlasen na zasedání Valné hromady spolku Živý kraj - Destinační agentura pro Karlovarský kraj dne 12. 11. 2020.

Mariánské Lázně vstupují do destinační agentury
Foto: muml.cz
Popisek: Mariánské Lázně

„O vstup tohoto člena destinační agentura dlouhodobě usilovala. Jedná se o další krok ke splnění dlouhodobého cíle vytvoření uceleného systému destinačního managementu v Karlovarském kraji“ uvádí předseda destinační agentury Petr Židlický.

Krajská agentura dlouhodobě využívá nabídky města Mariánské Lázně v rámci marketingových aktivit. Úzce také spolupracuje s nedávno vzniklou lokální destinační agenturou KIS Mariánské Lázně s.r.o. Vstupem tak město Mariánské Lázně pouze završilo dlouhodobou spolupráci, která nově znamená i finanční závazek, který umožní marketingové aktivity krajské destinačky ještě více rozšířit. Oproti tomu toto významné lázeňské město získá možnost podílet se na přípravě kampaní a rozhodování o dílčích aktivitách destinační agentury Živý kraj.

Ing. Petr Židlický, Živý kraj - Destinační agentura pro Karlovarský kraj, z.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

7:17 České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

Město České Budějovice představilo jednoznačné plány k výstavbě akvaparku na levém břehu Vltavy, pob…