Ministr vnitra navštívil Ústí nad Labem

13.05.2014 20:31

Ministr vnitra Milan Chovanec navštívil v úterý 13. května Ústí nad Labem. Přijal ho primátor Vít Mandík.

Ministr vnitra navštívil Ústí nad Labem
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Ministra doprovázela jeho náměstkyně pro veřejnou správu a legislativu Adriana Krnáčová, policejní prezident Tomáš Tuhý a generální ředitel Hasičského záchranného sboru Drahoslav Ryba. Přijetí se zúčastnili náměstek primátora Pavel Boček, tajemník magistrátu Jiří Javorčák a ředitel městské policie Pavel Bakule.

Tématem jednání byla zejména sociální a bezpečnostní situace ve městě a v Ústeckém kraji. „Oceňuji, že se pan ministr zaměřuje také na řešení problémů na komunální úrovni, s kterými se podobně jako v mnoha dalších městech a obcích potýkáme. Pan ministr nás informoval o připravovaném zvýšení počtu policistů v kraji a také o legislativních opatřeních, která pomohou městům při potírání přestupků a drobné kriminality,“ uvedl primátor Mandík.

Ministr Chovanec přijel do Ústí nad Labem v rámci své návštěvy Ústeckého kraje. Setkal se se zástupci Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje a Hasičského záchranného sboru. V rámci své návštěvy jednal ministr o aktuálních problémech severočeského regionu s hejtmanem a představiteli měst Ústeckého kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Usti-nl.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hustopeče: Stavební úřady s obavami vyhlíží nový zákon

16:31 Hustopeče: Stavební úřady s obavami vyhlíží nový zákon

S nervozitou a obavami vyhlíží pracovníci stavebních úřadů letošní 1. červenec. Právě tento den vsto…