Otrokovické kino už promítá i 3D filmy

25.05.2014 19:37

Milovníci filmové zábavy si mohou přidat další bod na mapě: Otrokovice. Kulturní a kongresové centrum Otrokovická BESEDA upravilo kinosál tak, aby se vněm mohly promítat žhavé filmové novinky.

Otrokovické kino už promítá i 3D filmy
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

„Návštěvníci se mohou díky novému plátnu, projektoru a systému repro soustav pro prostorový zvuk těšit na úplně nový, intenzivnější zážitek z filmů, které jsou dnes šířeny téměř výhradně v digitální verzi. Tu jsme dosud nemohli nastávajícím zařízení promítat,“ poukázal ředitel Otrokovické BESEDY Michal Mynář. Kromě skvělého zvuku skýtá nová technologie také možnost oblíbenou zejména dětmi – 3D projekci. „Pomocí speciálních brýlí se z dvourozměrného plátna stává trojrozměrný prostor a divák má pocit, že se ocitl přímo uprostřed dění. Zkrátka, přesedli jsme z trabantu do mercedesu. Je něco lepšího? Ale ano, ferrari – to až bude sál vybaven stupňovitým zasouvacím hledištěm s pohodlnými křesly. Ale o tom až někdy příště!“ doplňuje ředitel další možnosti vylepšení biografu. Zahájení promítání nové dimenze si v úterý 6. května nenechaly ujít desítky návštěvníků. „Do otrokovického kina chodívám. Zaujalo mě, že se tu budou promítat 3D filmy. Jestli budu chodit, záleží samozřejmě na nabídce filmů,“ uvedla jedna z návštěvnic. V kinosále se promítá ve čtvrtky a neděle, dosud to byly pouze čtvrtky. Klubovým filmům patří úterky v kinokavárně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: otrokovice.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

11:33 Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

Některé projekty v krajském městě se neobejdou bez dobré spolupráce a komunikace mezi krajem a měste…