Prostějov: Pozor, uzavírky a přetrasování MHD se blíží

10.03.2019 16:55

Z důvodů částečné uzavírky ulice Plumlovská od 18. března t. r. budou některé linky MHD v Prostějově částečně přetrasovány.

Prostějov: Pozor, uzavírky a přetrasování MHD se blíží
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

Pro linky MHD bude průjezdná Plumlovská ulice směrem z centra a zastávka Prostějov, Plumlovská, sídl. bude posunuta směrem k čerpací stanici.

Objízdná trasa do centra pro linky MHD č. 5, 6, 9, 32 povede po ulicích Anglická, Anenská, Drozdovice, Na Hrázi, Žeranovská na Poděbradově náměstí vlevo po Palackého ul. a přes Jiráskovo náměstí na zastávku Blahoslavova, lázně a dále dle platného JŘ. Nebudou obslouženy Prostějov, Plumlovská sídl. a Prostějov, Plumlovská.

Linky MHD č. 2, 21 pojedou od nemocnice vlevo po ul. Josefa Lady, U Stadionu a vpravo po ulici Kostelecká na Přikrylovo náměstí, kde odbočí vpravo na zastávku Palackého a dále dle platného JŘ. Nebudou obslouženy Prostějov, Plumlovská sídl. a Prostějov, Plumlovská. Náhradní zastávka Prostějov, Blahoslavova lázně.

Příměstská linka 780404 sp. č. 16 a 17 a všechny ostatní linky ve směru od Mostkovic pojedou z kruhového objezdu na Plumlovské ulici vlevo po ulici Josefa Lady s odbočením vpravo do ulice Krapkova a vlevo do ulice Fanderlíkova, kde budou před odbočkou do Kostelecké ul. náhradní zastávky, dále vpravo do ulice Kostelecká, Přikrylovo náměstí a vlevo dle JŘ. Nebudou obslouženy Prostějov, Plumlovská sídl. a Prostějov, Blahoslavova lázně.

V plánovaném termínu od 12. 8. do 25. 8. při úplné uzavírce budou objízdné trasy všech autobusů obousměrné.

Téměř v souběžném termínu od 1. 4. do 16. 6. bude rovněž úplně uzavřena ulice Šárka mezi ulicí Dolní a Jezdeckou.

Autobusy jedoucí z Autobusové stanice na křižovatce s ulicí Šárka neodbočí, ale pojedou dále po ulici Dolní, kde využijí náhradní autobusové zastávky Prostějov, Dolní místo dočasně zrušené zastávky Prostějov, Šárka, lékárna. Dále budou vedeny do ulice Jezdecká a obslouží zastávku Prostějov, Šárka. Objízdná trasa je obousměrná.

V době 2. fáze od 17. 6. do 4. 8. 2019 a nejnutnější uzávěry malého kruhového objezdu mezi ulicemi Jezdecká a Šárka budou spoje vedeny přes ulici Studentská a Lidická. Na ulici Lidická bude náhradní zastávka za dočasně zrušenou zastávku Prostějov, Šárka.

Bližší informace bude možno získat na stránkách ZDE nebo přímo v Informační kanceláři FTL, Svatoplukova ul.59, Prostějov tel. 582 333 181. Informace budou také zveřejněny na dotčených zastávkách. Předem se omlouváme za možné komplikace při používání autobusů MHD po dobu uzavírek komunikací v Prostějově .

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

22:09 Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

Frýdek-Místek zaplatí zubařům, kteří budou sloužit pohotovostní služby. Po měsících jednání se zřizo…