Prostějov: Územní studie jižní části centra

19.05.2020 21:10

Zastupitelé loni schválili, na svém dubnovém zasedání, uspořádání urbanistické soutěže na dostavbu jižní části centra Prostějova.

Prostějov: Územní studie jižní části centra
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

„Urbanistickou soutěž o návrh na řešení jižní části centra jsme vyhlásili již loni a současně radní také schválili soutěžní podmínky. Po vyhodnocení soutěže, vyhlášení vítěze a udělení odměn je na řadě zpracování územní studie.“ uvedl primátor František Jura.

„V tuto chvíli je město před zadáním veřejné zakázky na zpracování Územní studie jižní části centra Prostějova, jejímž odborným garantem bude odbor územního plánování a památkové péče. Z územní studie vyplynou požadavky na změnu územního plánu, případně souběžně s ním bude možné pořídit i Regulační plán centra města Prostějova,“ vysvětlil náměstek primátora Jiří Rozehnal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Během městských slavností počítejte s řadou uzavírek

10:28 Děčín: Během městských slavností počítejte s řadou uzavírek

V rámci městských slavností čeká Děčín několik omezení. První z nich hned 17. 5., kdy půjde městem z…