Bábek (TSS): Je nezbytně nutné zastavit socialistické experimenty současné vládní věrchušky

22.09.2021 21:57 | Komentář

Vážení členové a příznivci Podnikatelských odborů, přátelé, předvolební kampaň míří do finále, které vyvrcholí 8. a 9. října. A vlastně je to docela jednoduché.

Bábek (TSS): Je nezbytně nutné zastavit socialistické experimenty současné vládní věrchušky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radomil Bábek

Buď si necháme líbit, že nám stát hází neustále další a další klacky pod nohy. Budeme, třeba v hospodě (nebo schovaní doma v obýváku) nadávat, že se naše situace, situace milionu živnostníků a drobných podnikatelů, rapidně zhoršuje. Že se na nás stát vykašlal a preferuje jen velké korporace, montovny a nadnárodní koncerny. Nebo to změníme a donutíme stát, aby se k nám choval jako k partnerům. Donutíme stát, aby vytvořil vhodné podmínky pro české podnikání, které bude cíleně podporovat. Takhle jednoduché to je - 8. a 9. října my všichni můžeme rozhodnout o dalším směřování naší země.

Jak víte, přijal jsem nabídku jediné stavovské strany v ČR, tedy Strany soukromníků a stal se lídrem středočeské kandidátky Spojené pravice (Trikolóra Svobodní Soukromníci). Do politiky se mi nechtělo, vždyť už řadu let odolávám vábení různých partají. Mohl bych svůj volný čas věnovat třeba rodině a vnoučatům, nebo svým koníčkům a zálibám. Ale pokud chci dál hájit zájmy živnostníků a drobných podnikatelů, nic jiného vlastně nezbývalo. A svou úlohu beru vážně.

Za poslední měsíc jsem absolvoval více než 40 mítinků ve městech a obcích Středočeského kraje. Najel jsem cca 3 200 kilometrů a potkal se s řadou našich členů. V kontaktní kampani mluvím nejen k nim, ale i k „nepodnikajícím“ lidem na mikrofon a osvědčuje se to. Lidé se zastavují, poslouchají, soustředí se. Není divu, popisuji totiž reálnou situaci a nikoli populistické fráze, které znají všichni z televize a novin, které mají ve svých rukách novodobí oligarchové. O čem mluvím, jaký je můj program? Všichni mě znáte, tak víte, že názory neměním.

Anketa

Jsou čeští Romové utlačováni?

11%
79%
hlasovalo: 49609 lidí

Posuďte sami:

  • ZASTAVIT ZNEUŽÍVÁNÍ COVIDU k manipulaci veřejností a vyšetřit všechny covidové kšefty - snížit byrokratickou zátěž podnikatelům a živnostníkům a výrazně zmenšit aparát a agendu státu
  • ZRUŠIT STOVKY PODMÍNEK a zrušit zákony, které omezují a svazují svobodu podnikání - zasadit se o dodržování zákonů a pravidel, která musí platit pro všechny stejně
  • ZAJISTIT VÍCE PENĚZ, které zůstanou zaměstnancům z jejich příjmů

Nedílnou součástí mojí kampaně je petiční stánek. Podepsat je možné dvě petice: Za lepší život občanů ČR a Za zachování české koruny. Celkem je pod nimi již víc než deset tisíc podpisů! Zároveň se ve městech rozdávají letáky a volební noviny. Celkově již bylo na náměstích měst rozdáno, či vhozeno přímo do poštovních schránek, několik tisíc výtisků. Předvolební kampaň je náročná, ale dává smysl. Preference Spojené pravice rostou. Ve dvou průzkumech po sobě se ukázalo, že se pohybuje kolem pětiprocentní hranice potřebné pro vstup do Sněmovny a podle agentury Phoenix ji bezpečně překonává.

Vím, že naprosto drtivá většina z vás sdílí (stejně jako já) názor, že je nezbytně nutné zastavit socialistické experimenty současné vládní věrchušky. Její cíl je jasný – vysát státní rozpočet a všechny občany zatížit obrovským dluhem. To je jejich líbivá politika, v tom hodlají pokračovat. Tohle již si nesmíme nechat líbit. A tak, když půjdete s rodinou k volbám 8. října, hoďte tam osmičku. To se dobře pamatuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…