Bárta: Nová strategie ODS a ČSSD?

29.08.2013 18:57

Plzeňská ODS hodlá za podpory vybraných sociálních demokratů rozšířit hazard v centrálním plzeňském obvodu.

Bárta: Nová strategie ODS a ČSSD?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vít Bárta

Starosta Jiří Strobach (ODS) společně s místostarostou Radoslavem Neubauerem (ČSSD) už tento týden předloží zastupitelstvu návrh na zvýšení počtu heren.

Plzeňská vládnoucí garnitura jde opět proti proudu a namísto trendu postupného snižování počtu heren se vydala opačným směrem a starosta. Právě Strobach předkládá tento týden za zastupitele ODS související návrh.

Nutno připomenout, že Strobachovy jeho názory na hazard se však zásadně mění stejně tak jako letošní počasí. Situace v Plzni se začíná podobat té pražské, kdy od svých snah na regulaci většina obvodů nakonec ustoupila a někde se počet heren ještě zvedl.  

"Iniciovali jsme zákonné změny pro omezení hazardu," nezapomněl se pochválit starosta Strobach v propagačním plátku "Trojka" z roku 2010. Míra omezení byla evidentně dle úsudku představitelů M01 ale zřejmě tak markantní, že se opět rozhodli pro navýšení těchto továren na chudobu a kriminalitu.

K propagaci a zdůvodnění tohoto kroku využila radniční koalice opět zmiňovaný plátek a ústy místostarosty Radislava Neubauera tvrdí, že by bez desátků z lidského neštěstí centrální obvod doslova zkolaboval. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vitbarta.cz

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Konzervativní proud nabírá na síle. A to je dobře

22:12 Senátor Hraba: Konzervativní proud nabírá na síle. A to je dobře

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové vládě v Nizozemí.