Bauer (ODS): Občané zůstávají pro vládu Petra Fialy největší prioritou

24.05.2022 17:33 | Tisková zpráva

V pořadu „Čau lidi“ expremiér Andrej Babiš opět kritizuje vládu Petra Fialy, a to i přes to, že se jednání Sněmovny v posledních týdnech příliš neúčastní. Dokonce není ani členem jediného výboru či podvýboru.

Bauer (ODS): Občané zůstávají pro vládu Petra Fialy největší prioritou
Foto: ods.cz
Popisek: Poslanec Jan Bauer

Podle Babiše stát pomáhá na úkor českých občanů spíše ukrajinským uprchlíkům a sněmovní většinu označil za novou totalitu.

„Populistické hnutí ANO s Andrejem Babišem se stále chlubí svým údajně skvělým hospodařením. Jen opomenuli, že nám předali stát s dluhem téměř dva a půl bilionu korun, který právě za jejich vlády výrazně prohlubovali,“ uvedl místopředseda poslaneckého klubu ODS a místopředseda hospodářského výboru Jan Bauer.

Ačkoliv je Česká republika v těžké ekonomické kondici, lidé v ČR zůstávají pro vládu Petra Fialy i nadále největší prioritou. „Vláda schválila celou řadu cílených opatření v hodnotě dosahující sté miliardy. Ať už se jedná o jednorázovou podporu rodin, navýšení důchodů v lednu a červnu nebo snížení spotřební daně, vždy se jedná o cíleně směřované prostředky, které konkrétním skupinám pomohou,“ dodal Bauer.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

13:04 Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prostorám ruské školy v Bubenči.