Bláha (ODS): Město investuje miliony do oprav sportovního zázemí ZŠ Štefcova

28.03.2020 15:54

Základní škola Štefcova se dočká opravy sportovní fotbalové plochy. Nahradí se stávající umělý trávník a celkově se obnoví sportovní plocha.

Bláha (ODS): Město investuje miliony do oprav sportovního zázemí ZŠ Štefcova
Foto: ODS
Popisek: ODS

Do konce května by měl být vybrán zhotovitel, zahájení rekonstrukcí je naplánováno od poloviny června. Začátkem prosince by mohly být opravy u konce.

Vedle nového trávníku budou součástí této investice ještě další úpravy sportovního zázemí školy. „Je zde potřeba udělat několik technických úkonu, například obnovit systém odvodnění hřiště včetně odvodňovacího žlabu na vnitřní straně atletického oválu. Součástí oprav bude také zrekonstruování zasakovacích jamek a oprava dopadové plochy pro vrh koulí,“ říká Jiří Bláha, náměstek primátora pro oblast investic. Město nyní připravuje vypsání zadávacího řízení. „Ačkoliv finální cenu určí až výsledek výběrového řízení, předpokládáme výši této zakázky do desíti milionu korun bez DPH,“ doplňuje náměstek Bláha.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!