Bláha (SPD): O nejdůležitějších otázkách Vyškova musí rozhodovat Vyškované

18.08.2018 19:56

Jeden z problémů (nejen) Vyškova je v tom, že po volbách mají politici pocit, že město získali na 4 roky jako své léno a mohou si v něm dělat co chtějí. My v SPD touto cestou jít nechceme.

Bláha (SPD): O nejdůležitějších otázkách Vyškova musí rozhodovat Vyškované
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Jeden z problémů (nejen) Vyškova je v tom, že po volbách mají politici pocit, že město získali na 4 roky jako své léno a mohou si v něm dělat co chtějí. Bourat, stavět, kácet, sázet, rekonstruovat nebo nakupovat a to vše za peníze daňových poplatníků z Vyškova, ovšem bez ohledu na ně.

My v SPD touto cestou jít nechceme. Chceme prvky přímé demokracie přenést i na komunální úroveň a nechat o nejdůležitějších otázkách řešených ve Vyškově jeho občany hlasovat.

Jako aktuální příklad je možné uvést budovu bývalé střední zdravotnické školy. Vyškované by sami měli rozhodnout o její budoucnosti, my jen necháme příznivce varianty zbourání a novostavby i zastánce rekonstrukce představit pro a proti obou variant, a samotní Vyškované se rozhodnou jaký osud bude jednu z dominant Dědic čekat. Zastupitelé z řad SPD se pak budou tímto všelidovým hlasováním řídit

Stejně tak budeme postupovat ve všech otázkách, které jsou klíčové pro Vyškov a jeho obyvatele.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…