Blišťanová (TOP 09): Hlasování na webu Spojenců vyhrála Tančírna v Račím údolí

02.10.2020 18:29

Po téměř třech měsících skončilo hlasování na participativním webu Spojenců – Koalice pro Olomoucký kraj (KDU-ČSL, TOP 09, Strana zelených, ProOlomouc).

Blišťanová (TOP 09): Hlasování na webu Spojenců vyhrála Tančírna v Račím údolí
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Návštěvníci mohli vybírat mezi více než dvaceti projekty. S tisícovkou hlasů vyhrála podpora Tančírny v Račím údolí nedaleko Javorníku, Spojenci projekt převezmou do volebního programu jako jeden z bodů.

Na web ZDE mohl kdokoli vložit projekt a vlastními silami ho propagovat. „Sešly se nám návrhy na velké investice, jako je obchvat Velké Bystřice, i menší věci v podobě kočičího parku nebo rozvojové studie lokality Hranické propasti. Hlasů bylo dohromady přes 2 400. Těší mě, že lidé mají zájem o změnu svého okolí a zároveň ukázali dobrý přehled v tom, co je potřeba,“ řekl k výsledkům kandidát Spojenců na hejtmana Marian Jurečka (KDU-ČSL).

Tančírnu zachránila před zchátráním obec Bernartice, pro její rozpočet je však provoz místa velkou zátěží. „Tančírna poskytuje velmi kvalitní kulturní program v nádherné budově. Když přijede turista na Jesenicko, je jedním z cílů. Rádi ji proto podpoříme,“ uvedla starostka Jeseníku Zdeňka Blišťanová (TOP 09), která je dvojkou spojenecké kandidátky.

Spojenci jsou uskupení demokratických stran, které vytvořily koalici, aby napravily směřování Olomouckého kraje. Jejich cílem je dělat transparentní a efektivní politiku bez starých vazeb.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…