Bradáč (SPO): Děkujeme sportovcům za skvělou reprezentaci

13.01.2018 12:20

Karlovarský kraj každoročně oceňuje sportovce, trenéry a sportovní legendy, kteří dosáhli mimořádných úspěchů či se zasloužili o rozvoj sportu v našem regionu. Nominace do ankety „Sportovec Karlovarského kraje 2017“ mohou zasílat všechny sportovní subjekty nejpozději do 9. února.

Bradáč (SPO): Děkujeme sportovcům za skvělou reprezentaci
Foto: archiv kandidáta
Popisek: Lídr SPO v Karlovarském kraji Jaroslav Bradáč

„Nominovat sportovce lze v několika kategoriích prostřednictvím anketního formuláře obsahujícího základní údaje o navrhovaném a dosažených výsledcích. Nominaci podepisuje vždy předseda či místopředseda klubu, kterého je nominovaný sportovec členem. Svým podpisem tak stvrzuje, že s nominací souhlasí. Pokyny pro vyplnění formuláře jsou uvedeny na internetových stránkách Karlovarského kraje. Věřím, že se nám i letos sejde spousta nominací a sportovcům budeme moci poděkovat za jejich úsilí a skvělou reprezentaci,“ uvedl radní pro oblast školství, mládeže a tělovýchovy Jaroslav Bradáč.

Anketu posuzuje Komise Rady Karlovarského kraje pro tělovýchovu a sport a schvaluje Rada Karlovarského kraje. Slavnostní vyhlášení výsledků by se mělo uskutečnit na jaře tohoto roku. V uplynulém ročníku bylo odevzdáno přes 100 nominací. Vítězi a držiteli ceny hejtmanky Karlovarského kraje se nakonec stali nohejbalista Jan Vanke z SK Liapor Witte Karlovy Vary a plavkyně Vendula Dušková z SK Kontakt Karlovy Vary.

Pokyny k vyplnění nominace ZDE.

 

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Rakušanův a Fialův migrační pakt není lék, který EU vyléčí, ale jed

15:06 Babiš (ANO): Rakušanův a Fialův migrační pakt není lék, který EU vyléčí, ale jed

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.