Brázdil (ANO): Panenko Maria, kam jsme se to dostali

22.02.2023 21:09

Projev na 54. schůzi Poslanecké sněmovny 22. února 2023 k zákonu o České televizi a Českém rozhlasu

Brázdil (ANO): Panenko Maria, kam jsme se to dostali
Foto: ANO
Popisek: Milan Brázdil

No, šel jsem s faktickou na vás reagovat na to předchozí, ale teď jste mi úplně... Já tomu nerozumím. Tak chcete, aby to, co se lidem říká prostřednictvím našich úst, byla pravda, nebo to byla lež, nebo její názor? Co vlastně tedy chcete? Vy říkáte, že objektivita je špatná? Vy přece chcete vybrat člověka, který bude řídit toto médium proto, aby pravdivě informoval, nevytrhával, nevkládal vám do úst, aby nekomentoval to, co vy říkáte. Oni jsou od toho, aby to jenom reflektovali.

Anketa

Je v pořádku, že vláda zvýší důchody méně, než ukládá zákon?

5%
95%
hlasovalo: 28576 lidí

To přece potom nikdy nebude tady spravedlnost, furt budeme nadávat na všechno. Jasně, může to dělat kdokoliv jiný, kdo je soukromník. Je to soukromé médium, tak ať si říká, co chce. Ale nemůže to být to, co si platí lidi. Já jsem vám teď nerozuměl. Vy jste řekl, budu používat slova Brázdila, že chceme vybrat, nebo že vy chcete, hnutí ANO chce, vybrat nějakého ředitele a funkční Českou televizi, která bude objektivní. Panenko Maria, toto myslíte vážně, vy chcete neobjektivní? Vy to asi vysvětlíte.

Já jsem z toho špatný, ale hlavně ti lidé. Čemu potom mají vlastně věřit? Dezinformace je informací a informace bude dezinformací a někdo bude o tom rozhodovat a kdo bude o tom rozhodovat a myslet si něco jiného, ale říkat se musí něco jiného. Panenko Maria, kam jsme se to dostali. Kdo to rozděluje, která strana, které hnutí? No, my to vlastně vůbec nedáváme dohromady. V tom rozdělování pokračujeme něčím takovým, jako je schvalování této novely. Ještě jednou, nejsem kovaný, ale tak trošku povědomí o tom, co bych chtěl a co je správné, snad máme každý. Tak pojďme tímto směrem.

MUDr. Milan Brázdil

  • ANO 2011
  • Oficiální web, kde můžete položit dotaz: www.anoolomouc.cz
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

4:32 Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…