ČSSD: Světem hýbe série australských požárů

11.01.2020 7:34

Komentář na facebookovém profilu k rozsáhlým požárům v Austrálii

ČSSD: Světem hýbe série australských požárů
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

V těchto dnech probíhá další evakuace a pokračují záchranné akce v zasažených oblastech. Plameny si už stihly vyžádat pětadvacet lidských životů. Tragédie se ale netýká jen lidí, zvířat uhynulo už téměř půl miliardy.

Dobré znamení pro celosvětovou společnost je fakt, že se lidé semkli a zavládla mezi nimi solidarita a ochota pomoci. Ani Češi nejsou výjimkou! Vznikl nespočet dobročinných sbírek a ti, kteří se nemohou podílet finančně, vyjadřují sounáležitost alespoň skrze sociální sítě. Doufáme, že tyto těžké časy brzy vezmou za své a věříme, že se Austrálie opět postaví na nohy. A abychom nezůstali pouze u slov...  Ministr zahraničí Tomáš Petříček je proměnil v činy - před pár dny rozhodl o zaslání finanční humanitární pomoci pro Austrálii ve výši 2 milionů korun.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Felcman (Zelení): V Liberci bude vládnout koalice strachu

16:05 Felcman (Zelení): V Liberci bude vládnout koalice strachu

Reakce koaličních stran Starostů, ANO a Pirátů na nebývalou krizi důvěryhodnosti je ubohá. Bez jakék…