ČSSD: Výsledky primárek pro senátní obvody Ústí nad Labem a Mělník

25.03.2016 10:44

Sociální demokracie zveřejňuje další výsledky stranických primárek. Tentokrát pro senátní obvod č. 31 Ústí nad Labem a pro senátní obvod č. 28 Mělník. Pokud jde o první jmenovaný obvod, členové strany v korespondenčním hlasování potvrdili návrh OVV ČSSD Ústí nad Labem a místní organizace Velké Březno a do boje o senátorské křeslo vyslali Vítězslava Štefla. Za Mělník bude kandidovat Stanislav Huml, kterého navrhl OVV ČSSD Praha-východ.

ČSSD: Výsledky primárek pro senátní obvody Ústí nad Labem a Mělník
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Účast na hlasování u senátního obvodu Ústí nad Labem, jehož výsledky sčítali včera dopoledne členové komise pro korespondenční hlasování, překročila 30% hranici nutnou pro platnost voleb. Volební účast činila 42,4 %. Sčítání hlasů probíhalo v souladu s pravidly, která stanovuje příslušný volební řád.

Vítězslav Štefl, který pracuje jako ředitel Střední průmyslové školy stavební a Střední odborné školy stavební a technické, získal podporu 59,3 % členů sociální demokracie, kteří se v daném senátním obvodě hlasování účastnili.

Co se týče senátního obvodu Mělník, účast na hlasování byla 33,1 % a Stanislav Huml, který pracuje jako poslanec Parlamentu ČR, získal 51,7% podporu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…