Cekotová (APB): Politika je prostor, kde mohu být vidět a slyšet

22.09.2021 13:10 | Komentář

Komentář Svatavy Cekotové, lídra Aliance pro budoucnost ve Zlínském kraji. S jakými tématy jde do voleb a co je největším problémem kraje, jehož je lídrem.

Cekotová (APB): Politika je prostor, kde mohu být vidět a slyšet
Foto: alianceprobudoucnost.cz
Popisek: Aliance pro budoucnost - logo

Mám ráda výzvy a odvážně je přijímám. Nové zkušenosti jsou pro mě příležitostmi k růstu. Co mě na politice imponuje? Je to prostor, kde mohu být vidět a slyšet. Kde mohou znovu slova jako čestnost, svoboda, odpovědnost, slušnost a národní hrdost znovu nabýt vážnosti, když to dovolíme.
 
Volební témata aliance pro budoucnost jsou zejména oživení ekonomiky podporou drobných živnostníků, utažení opasku na straně státu a mnoho dalších. Osobně jako sociální pedagog vnímám velmi pozitivně zavedení vysokého stupně solidarity pro výjimečné choroby na financování léčby zejména u pediatrických pacientů nebo poskytnutí většího prostoru soukromým školám na všech stupních.
 
Největší problémy kraje, jehož jsem lídrem jsou dopravní infrastruktura, nedostatek bytů pro mladé rodiny a ničení smrkových lesů kůrovcem.
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

21:03 Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

Čechy a Slováky dlouhodobě pojí přátelství, kulturní blízkost i společná historie. Zrušení jedné nad…