Černochová (ODS): Balíček Fit for 55 je od reality zcela odtrženým ďábelským plánem

17.07.2021 18:41

Komentář na facebookovém profilu k zelenému balíčku Evropské komise.

Černochová (ODS): Balíček Fit for 55 je od reality zcela odtrženým ďábelským plánem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Černochová

Evropská komise se svými zelenými nápady již úplně vymkla kontrole a jde proti vlastním občanům i prosperitě evropských zemí.

Anketa

Souhlasíte, aby se pokuty za opakované přestupky odečítaly ze sociálních dávek?

97%
1%
hlasovalo: 18015 lidí

Tzv. balíček Fit for 55 včera představený eurokomisařem Timmermansem je od reality zcela odtrženým ďábelským plánem, na který doplatí zejména středně a nízkopříjmové skupiny obyvatel a který zdevastuje průmysl a naši konkurenceschopnost. Ať mě někdo přesvědčí o opaku.

Nelze to hodnotit jinak, než že pod diktátem zelené ideologie vymykající se zdravému rozumu zdraží prakticky vše, co lidé potřebují k běžnému životu – energie, bydlení, mobilita, suroviny, potraviny.

Bruselští komisaři dokazují, jak zcestná je vláda nevolených úředníků a lidí, kteří slepě podléhají ideologii. Demokratický deficit v praxi jak vystřižený.

Timmermans své plány nazývá revolucí. Jak ale dobře víme, snad všechny utopiemi či ideologiemi vedené revoluce v historii skončily utrpením běžných lidí. Máme s tím bohaté zkušenosti, proto nesmíme tento ďábelský plán podpořit.

Nadcházející volby musíme vyhrát i právě proto, abychom toto šílenství měli sílu zastavit. Nechci a nebudu jen tiše přihlížet. Mlčení a založení rukou je pro mě nepřijatelné. Vyzývám vládu, aby vyslala jasný signál, že pro naši zemi a naše občany jsou zelené nesmysly devastující a nepřijatelné!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…