Černochová (ODS): Balíček Fit for 55 je od reality zcela odtrženým ďábelským plánem

17.07.2021 18:41

Komentář na facebookovém profilu k zelenému balíčku Evropské komise.

Černochová (ODS): Balíček Fit for 55 je od reality zcela odtrženým ďábelským plánem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Černochová

Evropská komise se svými zelenými nápady již úplně vymkla kontrole a jde proti vlastním občanům i prosperitě evropských zemí.

Anketa

Souhlasíte, aby se pokuty za opakované přestupky odečítaly ze sociálních dávek?

97%
1%
hlasovalo: 18016 lidí

Tzv. balíček Fit for 55 včera představený eurokomisařem Timmermansem je od reality zcela odtrženým ďábelským plánem, na který doplatí zejména středně a nízkopříjmové skupiny obyvatel a který zdevastuje průmysl a naši konkurenceschopnost. Ať mě někdo přesvědčí o opaku.

Nelze to hodnotit jinak, než že pod diktátem zelené ideologie vymykající se zdravému rozumu zdraží prakticky vše, co lidé potřebují k běžnému životu – energie, bydlení, mobilita, suroviny, potraviny.

Bruselští komisaři dokazují, jak zcestná je vláda nevolených úředníků a lidí, kteří slepě podléhají ideologii. Demokratický deficit v praxi jak vystřižený.

Timmermans své plány nazývá revolucí. Jak ale dobře víme, snad všechny utopiemi či ideologiemi vedené revoluce v historii skončily utrpením běžných lidí. Máme s tím bohaté zkušenosti, proto nesmíme tento ďábelský plán podpořit.

Nadcházející volby musíme vyhrát i právě proto, abychom toto šílenství měli sílu zastavit. Nechci a nebudu jen tiše přihlížet. Mlčení a založení rukou je pro mě nepřijatelné. Vyzývám vládu, aby vyslala jasný signál, že pro naši zemi a naše občany jsou zelené nesmysly devastující a nepřijatelné!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Helebrant (ANO): Jsem jednoznačně proti a tento návrh nepodpořím

23:08 Helebrant (ANO): Jsem jednoznačně proti a tento návrh nepodpořím

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě