Červenka (Trikolóra): Ještě není nic ztraceno

14.05.2021 8:39

V průběhu týdne jsem absolvoval hned dvě zajímavá setkání s mladými lidmi, které mírně zmírnila mé obavy z toho, že nejmladší generace voličů je naprosto zmanipulovaná masmediální propagandou a chystá se v říjnových volbách posunout naši vlast o další významný krok k neomarxisticko-multikulturní totalitě.

Červenka (Trikolóra): Ještě není nic ztraceno
Foto: FOTO: archiv Miroslava Červenky
Popisek: Miroslav Červenka (Trikolóra)

Vzhledem k tomu, že vím, že podobné obavy trápí mnohé z Vás, podělím se s Vámi o své dojmy z těchto setkání.

Anketa

Chcete, aby sněmovna vyslovila nedůvěru vládě Andreje Babiše?

11%
86%
hlasovalo: 19815 lidí

První bylo s mladými funkcionáři ODS ve věku od 19 do 26 let z různých míst ČR. Jejich míra naštvání na vedení strany kvůli projektu SPOLU je daleko za hranicí, kterou jsem před setkáním očekával. Je jim jasné, že ODS zradila své konzervativní ukotvení a očekávají, že předseda Fiala po volbách skončí. Budou sice ODS volit, ale kroužkovat ty kandidáty, kteří jim přijdou, že konzervativní pravici zrazují nejméně. Vědí ale dokonce o svých stranických kolezích, kteří ODS s cílem, aby z vedení strany odešel Petr Fiala, volit nebudou a buď k volbám vůbec nepůjdou, nebo svým hlasem podpoří skutečně pravicové uskupení vedené Trikolórou. Zajímavé z tohoto úhlu pohledu budou zejména výsledky voleb v krajích, kde ODS přepustila pozice leadrů lidem z TOP09 a KDU-ČSL a místní šéfové strany s modrým ptákem ve znaku skončili na kandidátkách mimo volitelné funkce.    

Další zajímavý rozhovor jsem měl včera s kamarádem svého vnuka, který studuje gymnázium. Bavili jsme se skoro hodinu o politice. Překvapilo mě, jaký měl přehled. Pravidelně sleduje politické pořady nejen v ČT a CNNPrima news, ale i XTV a další youtube kanály, kde je možné se seznámit s jiným než masmediálním úhlem pohledu. Není přitom přesvědčeným sympatizantem žádné strany, byť jednoznačně odmítá Piráty, KSČM a ČSSD. Až mě překvapila jeho kritičnost vůči jednostranně tendenčním pořadům České televize, opovržení vyjádřil zejména nad pořadem 168 hodin.

Ještě není nic ztraceno, mladí lidé, se kterými jsem v posledním týdnu hovořil, určitě nejsou ve svém hledání odpovědí na politické otázky sami. Hodně pozitivní práci zde kupodivu vykonal Milion chvilek, který přitáhl zájem mladých k politice, ale ne všichni v tomto věku jsou ovce a ne všichni se ve svém zájmu o politické dění zastavili na úrovni Mikuláše Mináře a už vůbec ne všichni budou volit Piráty. Hledají dál a hledají všude.

Je na nás, politicích autenticky pravicových stran, je oslovovat všude, kde to bude možné a seznamovat je s naším úhlem pohledu. V této rovině probíhá jeden z hlavních střetů dnešní doby. Je to boj o budoucnost našich dětí a vnuků a našeho národa. Budou to oni, kterým hrozí, že se dostanou do situace, v jaké jsou nyní lidé ve Francii, kde čím dále tím více sílí obavy z občanské války, která se ukazuje jediným možným řešením střetu tradiční a nepřizpůsobivé kultury importované spolu s migranty. Vysvětlit mladým existenci tohoto nebezpečí chápu, jako náš nejdůležitější úkol.

Další významnou rovinou, na které je veden aktuálně nejdůležitější ideový střet s globální mocí podporovanou novou nastupující neomarxisticko-multikulturní totalitou, je oblast svobodného prostoru pro tok informací. Právě svoboda slova je živnou půdou svobody a demokracie společnosti, bez ní není svobodná a demokratická společnost možná. Současný atak na ni pod rouškou boje s dezinformacemi je stále stejnou linií, jakou známe z dob dřívějších. Alternativní média typu Parlamentní listy, XTV, Svobodný vysílač a další jsou svého druhu obdobou vysílání BBC do protektorátu, nebo Svobodné Evropy a hlasu Ameriky do komunistického Československa. Braňme jejich možnost svobodně šířit jakékoli informace. Oni si všichni časem přeberou, kdo měl pravdu a kdo tendenčně lhal a manipuloval. My v hnutí Trikolóra budeme na jejich straně neochvějně stát.

Převzato z Profilu.

Mgr. Miroslav Červenka

  • Trikolora
  • předseda Trikolora Ústecký kraj
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice