Červíček (ODS): Silničáře mohou zaskočit jen nezodpovědní řidiči

13.11.2017 10:58

Komentář na facebookovém profilu k událostem uplynulého týdne.

Červíček (ODS): Silničáře mohou zaskočit jen nezodpovědní řidiči
Foto: archiv kandidáta
Popisek: Kandidát na hejtmana v Královéhradeckém kraji Martin Červíček (ODS)

Pondělí: Mirek Topolánek na Hrad? Za mne rozumná volba – zkušený (i poučený) politik, skvělý lídr. Myslím, že to, co naše země od role prezidenta v tuto chvíli potřebuje, Mirek Topolánek naplňuje.

Úterý: Škola – základ života. Víme, co, koho a jak máme v současné době učit? Zjistěme to a realizujme bez zbytečného odkladu – v našem kraji začněme určitě optimalizací středního školství (aneb nedávejme vývoj našich dětí do mrazáku do doby, než bude ve školách líp).

Středa: Silničářů bude v zimě třeba. Ti hradečtí jsou opravdu připraveni i na sníh, ale zaskočit je může nebezpečné a nezodpovědné jednání řidičů (na blbost a bezohlednost nezabírá ani ten nejmodernější sypač! – myslete prosím na to.

Čtvrtek: Určitě znáte, jak je to se zemědělci v textech Visacího zámku „Jede traktor, je to Zetor, jede do hor, orat brambor….“, ale tak jednoduché to není (mohu osobně dosvědčit - mohl jsem se přesvědčit) a klobouk dolů před těmi, kteří se této oblasti věnují.
Modlitba pro Martu nebo spíše za zdravý rozum a přiměřené jednání? Nemohu se nepozastavit u diskutovaného zásahu policejních jednotek „ve jménu ochrany prezidenta" při návštěvě v Lipníku. Začínáme se nebezpečně přibližovat nedůvěryhodným bezpečnostním zásahům z dob minulých. Chtělo by to méně hradních papalášských požadavků, někdy možná i „vlezdoprdelkovství“ vůči Hradu a více rozmyslu o skutečné míře ohrožení, pánové!

Pátek:Návštěva v domově seniorů Tmavý důl – místo pro důstojný život až do konce. Dojalo mne upřímné pozvání na další setkání a zájem o téma bezpečnosti i úsměvný dodatek jedné z obyvatelek domova, prý „ ani nemusím vozit růže“ (patrně nějaké oranžové? A trochu veseleji - těším se a na zítřek sháním bílého (4nohého) koně.

Sobota: 11. 11. – připíjím všem Martinům! Svatý sice nejsem, bílého koně také, aby člověk dneska pohledal, ale snad pověsti, která se váže k tomuto jménu, ostudu nedělám.

Neděle:Těším se na to, co další týden přinese a doufám, že mnoho neodnese.

 

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.