Česká Suverenita: David Rath navštívil demonstraci proti přistěhovalectví v Chemnitz

02.09.2018 9:20

Dnes navštívil kandidát do Senátu za Českou Suverenitu David Ráth a místopředsedkyně strany Iva Procházková demonstraci proti přistěhovalectví v Chemnitzu, pořádanou pobočkou AFD za podpory námi spřátelené Pegidy.

Česká Suverenita: David Rath navštívil demonstraci proti přistěhovalectví v Chemnitz
Foto: Hans Štembera
Popisek: David Rath

"Byl jsem mile překvapen, když mi na začátku setkání šéf Pegidy Lutz Bachmann i jeho zástupce Siegfried Daebritz poděkovali za výborné stanovisko prezidenta republiky Miloše Zemana. Ze stejného důvodu jsem tu i já. Jsem přesvědčen, že každý Evropan musí vyjádřit solidaritu s limi, kteří hájí takové hodnoty, jako je právo na svou kulturu, bezpečí domova a uchování vlasti pro své děti," řekl David Ráth.

"Stejně jako v Teplicích, kde jsem organizovala demonstraci proti islamizaci, i  zde byla demonstrace poklidná. Přišlo na ni přes dvacet tisíc úplně normálních slušných občanů, nikde jsem neviděla žádné projevy násilí. Pokud někdo tvrdí opak, tak lže, nebo cíleně dezinformuje," řekla Iva Procházková, místopředsedkyně České Suverenity.

Česká Suverenita je ráda, že jsou stále lidé, kteří jsou ochotni zvednout svůj hlas proti invazi islámu. Věříme, že v nadcházejících komunálních a senátních volbách si toto nebezpečí lidé uvědomí a budou podle toho volit.

 

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

13:09 Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi Heleny Langšádlové, ministryně pro vědu, výz…