Chalupa (ANO): Kdo proti komu vlastně vede hybridní válku?

08.08.2017 11:50

Pokrytecví a pseudohumanismus zahalený v černém "hidžábu" naší takzvané politické korektnosti - i to je forma takzvané hybridní války, hybridní kontinuální kampaně...

Chalupa (ANO): Kdo proti komu vlastně vede hybridní válku?
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Bohuslav Chalupa, poslanec ANO

Před několika málo dny obletěla světovými médii studie nadace Oto Brenner Stiftung, podle které informovala německá média jednostranně a neobjektivně o uprchlících. Ukazuje se však, že provládní přistěhovaleckou politiku šířili i filmaři.

Pokrytecví a pseudohumanismus zahalený v černém "hidžábu" naší politické korektnosti - i to je forma takzvané hybridní války, hybridní kontinuální kampaně. V tomto kontextu však nejde o nepřátelské působení tušeného nepřítele zpoza suvérénní státní hranice (nebo hranice prostoru nazývaného třeba, například Schengen), ale o v podstatě nepřátelskou aktivitu části politické a kulturní reprezentace proti vlastním lidem. Nelze nepodotknout, že se tak často děje za významného přispění mediálního světa, bohužel i toho tzv. veřejnoprávního (za peníze daňového poplatníka), světa, který se až na čestné výjimky dostává do stále závratnější spirály honby za senzacemi bez ohledu na zachování nejen obyčejné lidské, ale i novinářské etiky a objektivity. Media a část kulturní a akademické obce často, díky ovládnutí ICT technologií, doslova zneužívají své postavení a nikým nezvoleni si doslova uzurpují kompetence politiků, politického řízení společnosti, sofistikovaně formují, manipulují a vnucují své představy a názory, pomocí sofistikovaných kampaní útočí na ty „nesprávné“ politiky, na ty „nesprávné“ názory.

A mnozí pseudopolitici naopak s nadšením plní roli TV showmanů, VIP celebrit a ve snaze být znovu zvoleni, v zákulisí, netransparentně kolaborují s již výše uvedenou vlivovou skupinou. Nemluvě o lidech, kteří ač jsou skutečnými strůjci těchto procesů (nejen na národní ale i na globální úrovni) stojí oproti těm, kteří se svými ambicemi vědomě vystavili společenské a politické kontrole, zcela bez možnosti jakékoliv kontroly v temném zákulisí celého tohoto loutkového cirkusu.

Je to dobře zavedený a "namazaný" systém, moloch - ZATÍM. Zatím to takto funguje, je to realita světa, ve kterém žijeme. S úžasem sleduji hluboké filosofické intelektuální diskuse o demokracii, "odborníci" dělí demokracii na různé pod-demokracie, bez uzardění jsou zcela vážně vyslovovány soudy o tom, že tato demokracie je dobrá, vhodná, ale tato demokracie je naopak špatná, nevhodná - zvláště ve chvíli kdy demokratické rozhodování veřejnosti se významně odchyluje od představ oněch "nejpovolanějších".

Jsou jedinci, kteří se naprosto vážně vyslovují tak, že kdo nesdílí jejich „osvícené“ vidění světa je póvl a debil?! Ó nikoliv vážení - demokracie je v zásadě jen jedna = je to vůle lidu, který si k rozhodování o svém osudu volí své zástupce. Nic víc a nic méně. A to co se často a evidentně odehrává, nemá s demokracií nic společného. Asi jsem naivní, ale je na čase se s tím ještě více poprat - silnějšího nezbiješ, ale zkusit to musíš.

Převzato z profilu.

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

8:19 Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

Povolení výstavby větrných farem, solárních parků včetně souvisejících akumulačních stanic bude snaz…