Chalupa (ANO): Nepracující spoluobčané by neměli disponovat volebním právem

12.02.2018 10:31

Komentář na facebookovém profilu k článku Pavla Kohouta na serveru ceskapozice.lidovky.cz.

Chalupa (ANO): Nepracující spoluobčané by neměli disponovat volebním právem
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Bohuslav Chalupa, poslanec ANO

...pokud se chci vyjadřovat k dění ve společnosti, pokud se chci vyjadřovat k politice a aktivně ji ovlivňovat, musím studovat práce politologů a ekonomů, bez ohledu na to, zda jejich argumentace "ladí" či "neladí s mým politickým nastavením. Komentáře pana Kohouta studuji velmi rád, pokládám je za objektivní a nutné k uchopení problematik v širších souvislostech.

V tomto jeho komentáři mne zaujalo především potvrzení skutečnosti, že uzavřené nekombatibilní cizorodé komunity vzniklé migrací, hrají v tuto chvíli v západních společnostech významnou roli jako velmi silná (až jednoho dne rozhodující) volební základna pro "pseudolevicové" politiky - přesněji ty politiky, kteří pro udržení moci - úspěch ve volbách - jsou všehoschopní a za cenu krátkodobého individuálního prospěchu zcela bezohledně zrazují společnost jako celek. I tato okolnost hraje a bude hrát velmi podstatnou roli při další udržitelnosti projektu EU. Zmíněný článek ZDE.

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Pokud jde o české prostředí - několikráte jsem se vyjádřil v tom smyslu, že nepracující spoluobčané, kteří jsou jen a pouze spotřebiteli sociálních dávek (a zdůrazňuji, že nemluvím o spoluobčanech, kteří se do tíživé životní, sociální situace dostali ne vlastní vinou/např.nemoc, seniorský věk apod), které může stát ještě stále štědře vyplácet díky solidaritě pracující většiny, BY NEMĚLI DISPONOVAT VOLEBNÍM PRÁVEM. Protože tito spoluobčané budou vždy a jednoznačně volit jen ty, kteří jim jejich nezasloužené výhody slíbí - a to je přece zřejmá a nepopíratelná deformace hodnot jako je "svoboda", "rovnost", "demokracie"!!!! Nerado se to slyší, tomu rozumím, ale to neznamená, že že tomu tak není.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Exner (STAN): Nesnáším, když se Češi prezentují jako malý bezmocný národ

10:14 Exner (STAN): Nesnáším, když se Češi prezentují jako malý bezmocný národ

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k bezpečnosti a sebevědomí ČR.