Chmelík (TOP 09): Tak už je to tady, jsem zablokován

27.08.2018 14:19

Předvolební boj přiostřuje a "Směna pro Liberec" v čele s panem Korytářem opět ukazuje jak to myslí se všemi, kteří mají jiný názor. Ono totiž je více práce diskutovat a vysvětlovat, než jenom hlásat vlastní pravdu a ostatní názory zakazovat.

Chmelík (TOP 09): Tak už je to tady, jsem zablokován
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Myslím, že jsem v jádru dobrý člověk, který se v každém příspěvku snažil být slušný a uctivý (dokonce jsem JK občas i pochválil), leč nestačilo to. Myslím, že vlastně toto je ten problém u pana Korytáře - nesnáší a neuznává jiný názor.

Nakonec možná i něco dobrého pro Liberec udělal, ale pouze vždy a jenom v zájmu dobra vlastního a pokud možno proti všem.

Velmi bych byl rád, aby tento člověk měl alespoň odvahu se mnou diskutovat po volbách až na nás bude zírat z opozičních lavic (pokud tedy už konečně občané Liberce nepochopí, že člověk takovýchto charakterových vlastností patří spíše k panu Chocholouškovi a ne na radnici) - já totiž mluvím s lidmi, poslouchám, co říkají a předvolební taškařice Směny pro Liberec je zatím dost slabá.

Blokování mých příspěvků u postů pana Korytáře přesně koresponduje s tím jakým typem politika on vlastně je.

Mentální slabota se nedá vykoupit zákazy a křičením o tom, že jsem nejlepší, ale pouze a jenom sebereflexí a pracováním na sobě samém.

Moje zablokování je opravdu výrazem člověka, který nemá a nemůže mít v politice žádnou budoucnost, protože bude vždycky dělat politiku jako solitérní záležitost přes mrtvoly zdravého rozumu a mezilidské spolupráce.

Mně osobně nevadí pokud ve volbách neuspěji (neživí mě to a nikdy živit nebude) a vlastně bez toho klidně dokážu žít, ale velmi špatně budu nést, jestliže se na radnici dostane charakterově pokřivený člověk s fanatickou touhou vládnout a ovládnout.

Následující volby rozhodnou o tom, jestli zvítězí zdravý rozum a touha posouvat nás i město kupředu a nebo zda-li se necháme ukecat sebestřednými demagogy (Korytář, Okamura, atd...) a za další 4 roky budeme poslouchat, že se nic neudělalo, protože všichni jim házeli klacky pod nohy.

ZDENĚK CHMELÍK, TOP 09 LIBEREC

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

12:05 Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k opatřením proti HHC a podobným drogám.