Daněk (ODS): Antifa identifikuje...

11.02.2016 5:29

Jak je možné, že skupinu, která je evidentně úplně mimo současného dění mezi občany, někdo zařadí mezi rádoby "fašisty", osobně se za tento termín omlouvám, poněvadž já si nemyslím, že by se současné dění týkalo fašismu!

Daněk (ODS): Antifa identifikuje...
Foto: ODS
Popisek: ODS

Někdy se musím opravdu stydět; ještě jsem neviděl, aby se účastníci manifestací v duchu národního cítění maskovali... "Antifa identifikuje" co toto je za vtip! Na snímku jsou zřejmě vidět jen infiltrovaní policisté ve vlastních řadách Antify, jelikož kdokoliv z opačného tábora (pokud je dost radikální) nebude mít tenisky a na hlavě kuklu, to se vám opravdu nepodařilo.            

Je hodně pravděpodobné, že Pánové ministři Pelikán a Stropnický je čas na demisi! Tohle fakt nezvládáte...        

Nicméně občané ČR se zřejmě nevzdávají a mají vůli to řešit, na což úředníci neumí nijak reagovat, nikdo je to neučil. Policie se nachází v úzkých, poněvadž policisté se rekrutují především z obyvatel smýšlejících národně-nacionálně, a proto najít pochopení ve vlastních řadách může být někdy složitější než si myslí. To ovšem nedokládá případ naprostého amatérismu v řadách policie, jenž už měla dávno zveřejnit jméno a pracovní zařazení individua v hnědé bundě s modrou šálou.

Co vy na to?

Jiří Daněk

  • BPP
  • Stát se má řídit jako stát!
  • mimo zastupitelskou funkci

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Jurečka: Situace vodicích psů v České republice není úplně ideálně řešena

14:02 Ministr Jurečka: Situace vodicích psů v České republice není úplně ideálně řešena

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k asistenčním psům.