Fiala (ODS): Od premiéra budu chtít slyšet, zda šlo o omyl nebo úmysl

26.03.2020 10:45

Komentář na facebookovém profilu k vládnímu odmítnutí nároku podnikatelů na odškodné

Fiala (ODS): Od premiéra budu chtít slyšet, zda šlo o omyl nebo úmysl
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ODS Petr Fiala

Dnes budu jednat s Andrejem Babišem. Chci od něj slyšet, kdy představí nový balík opatření, která pomohou občanům, živnostníkům a firmám. To, co jsme schválili ve Sněmovně v úterý, není dostatečné, nebyly zohledněny požadavky opozice, musíme postoupit dál.

Druhá věc, o které budu chtít mluvit: Vláda kličkou, doufám že ne podrazem, způsobila, že podnikatelé, postižení krizí, nebudou mít možnost žádat odškodnění. Je to mimořádně závažné. Od premiéra budu chtít slyšet, zda šlo o omyl, nebo to byl úmysl, a hlavně, jak situaci napraví. Budu vás informovat, jak jednání dopadlo.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

15:06 Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zahrnutí SPD do zprávy o extrémismu a soudnímu rozh…