Fiala (ODS): Posledních 192 hodin do voleb

13.10.2017 15:53

Už za týden půjdeme k volbám. Máme za sebou mnoho událostí, které mohou mít na výsledek voleb zásadní vliv.

Fiala (ODS): Posledních 192 hodin do voleb
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ODS Petr Fiala

Ukázalo se, že některá média porušují všechna pravidla hry a nestydí se ani falšovat rozhovory. Ukázalo se, že manipulace s průzkumy volebních preferencí zašla tak daleko, že už z nich vyjde téměř cokoliv. Ukázalo se, že vládní politici se nestydí nepokrytě lhát o výsledcích své práce. A ukázalo se, že Andrej Babiš spolupracoval s StB, což potvrdil slovenský ústavní soud.

Mám dobrý pocit z posledních týdnů naší kampaně: jsme vidět v médiích, na sociálních sítích a hlavně jsme mezi lidmi. Chci Vás požádat, abychom v tom společně ještě týden pokračovali. A nejen pokračovali. Abychom byli ještě aktivnější a přesvědčivější. Abychom pracovali na 200 %. V těchto dnech se většina lidí začíná definitivně rozhodovat o tom, komu dají svůj hlas. Náš potenciál rozhodně není malý a je na nás, jak ho dokážeme naplnit.

Zahájili jsme finální fázi kampaně „Aby na Vás neklekli populisté a komunisté“. Chci Vás požádat, abyste pravdu o populistech sdíleli, abyste přesvědčovali své okolí, své blízké a své přátele, aby nás volili. Bude záležet na každém hlasu a všichni víme, že jen silná pravice dokáže populisty a komunisty zastavit.

A silná pravice se vždy rovnala silné ODS.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

12:05 Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k opatřením proti HHC a podobným drogám.