Flachs (SPD): Kalousek se omluvil za své působení v politice a rezignoval

01.04.2017 11:45

Dlouholetý matador politické scény končí svoji kariéru před “vrcholem”, kterým jsou podzimní sněmovní volby. Miroslav Kalousek dokázal z nemožného možné, přestože jeho popularita byla trvale nízká, vždy dokázal proplouvat vrcholnou politikou.

Flachs (SPD): Kalousek se omluvil za své působení v politice a rezignoval
Foto: spo-milevsko.eu
Popisek: Robert Flachs

Na úřadu vlády působil již od roku 1990, kdy členům vlády radil s ekonomickou transformací. O jeho rady neutuchá zájem ani dnes. Ačkoli již několik let není členem vlády, prakticky všechny ekonomické problémy řeší reportéři České televize právě s ním. Vždy se dokázal oprostit od skandálů svých stranických i vládních kolegů a jeho leckdy vtipné poznámky byly obsahem mnoha zpravodajských relací.

 

Možná si mnoho politických oponentů řekne, že odchází deset minut po dvanácté. Jeho projekt TOP09 začíná výrazně pokulhávat. Reklamní tvář TOP09 v podobě knížete Karla Schwarzenberga odchází a strana se potácí na hladině volitelnosti. Tato skutečnost není sama o sobě pro žádnou stranu ostudou. V podobě TOP09, která byla sdělovacími prostředky pasována do role strany elity národa, je to však zarážející. Zvláště když za volební kampaně utrácela desítky miliónů korun (za sněmovní volby 2013 přes 50 mil. Kč).

 

Všechny podporovatele Ing. Miroslava Kalouska mohu uklidnit. Miroslav Kalousek tu s námi bude i nadále. Část čtenářů tohoto článku možná zažije zklamání až zjistí, že je tento článek psán s ohledem na dnešní datum. Je první duben a tento článek navazuje na hezkou a vtipnou tradici. Na odchody politiků si musíme počkat až do podzimních sněmovních voleb. Obdobné odchody úak jistě potěší nemalou část občanů.  

 

Krásný víkend přeje všem Robert Flachs

Mgr. Robert Flachs

  • BPP
  • bez politické příslušnosti
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…