Flachs (SPD): Krvavá cena za islámskou imigrační vlnu

29.07.2016 5:30

Je čas sčítat výhody islámské imigrace, o nichž mluvili idealističtí humanisté a nevýhody, které předkládali "xenofobové". Zatímco ze statisíců imigrantů se zapojil do pracovního procesu jen zlomek, terorismus je již za hranicemi České republiky.

Flachs (SPD): Krvavá cena za islámskou imigrační vlnu
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

V počátcích imigrační krize jsme byli sdělovacími prostředky doslova bombardováni prohlášeními o soucitu s imigranty a tragickými obrázky ze Sýrie, Afganistánu, Iráku atd. Ten, kdo šel proti proudu, varoval před imigrační vlnou, upozorňoval na možné problémy s ní související, včetně problematického soužití odlišných kultur a možné teroristické hrozby, byl jednoduše označen za šovinistu, xenofoba nebo rasistu. Dnes se veřejnoprávní televize již pokračujícími teroristickými útoky a masakry v Iráku, Sýrii atd. příliš podrobně nezabývá - nezbývá jí totiž čas. Spoustu času zabere násilí v evropských ulicích.

Po útocích za poslední dva týdny - v Nice  nákladním automobilem (84 mrtvých, včetně 10 dětí), Würsburgu sekyrou (5 zraněných), Mnichově střelnou zbraní (9 mrtvých, 21 zraněných), Reultingenu 80centimetrovým „nožem“ (1 mrtvý, 2 zranění), Ansbachu výbušninou (12 zraněných), v kostele nedaleko města Rouen nožem (1 mrtvý, 1 zraněný), v resortu Garde-Colombe nožem (3 pobodané dívky ve věku 8, 12 a 14 let spolu s jejich matkou) se celé hodiny ve sdělovacích prostředcích diskutuje nad možnými motivy pachatele. Pro vyšetřování je nepochybně motiv činu důležitý, ne však pro náš úsudek, zda je za těmito činy muslimská imigrace. V evropské kultuře totiž není "vyhazování se do povětří", rozsekávání žen mačetou nebo pobodání malých dětí běžnou záležitostí, a je zcela jedno, zda toho či onoho zločince motivoval Islámský stát, osobní problémy  nebo úsporné oblečení. Ať někdo chce nebo nechce, hlavním důvodem, proč se tyto činy mohly stát, je imigrace z muslimských zemí.

Zbabělý přístup elit Evropské unie, které se bojí jakéhokoli rázného rozhodnutí, umožnil, aby se hromadně porušovaly zákony. To, co platí pro každého z nás (občana Evropské unie), neplatí pro infiltrované islámské teroristy v davech imigrantů, kteří beztrestně překračují hranice EU bez detailní identifikace, v Řecku nebo ve Francii zakládají stanová městečka a na silnicích útočí na kamiony. Rovněž snaha svrhnout legitimní režim v Sýrii a přivírání očí nad bojovou činností evropských islamistů v řadách opozice se projevil. Výsledek je zřejmý, radikalismus mezi muslimy v Evropě sílí. Pokud po překročení zákona nenásleduje trest, těžko můžeme očekávat dodržování práva.

Jediné co doposud EU dokázala, je monitorování situace, rozprostření islámských imigrantů do všech koutů unie a zaslání miliard eur svému tureckému „příteli“ Erdoganovi, aby problém řešil za ně. Kolos EU s půl miliardou obyvatel zcela jasně ukázal svoji slabost, když nedokázal, zejména z důvodu naivní humanity, čelit uprchlické krizi - zatím v řádech miliónů osob. Naopak malý národní stát (Maďarsko) dokázal své hranice uchránil prakticky bez pomoci. Po takovéto blamáži je nezbytnost existence EU ještě více zpochybněna.

Krvavou cenu za islámskou imigrační vlnu bohužel dále platí nevinné obyvatelstvo Evropy. Je zcela lhostejné, zda na jednoho teroristu připadá jeden nebo pět umírněných muslimů. Zásadní je, že za terorismem v Evropě stojí dlouhodobá imigrace z islámských zemí.

Můžeme jen doufat, že počet evropských politiků, kteří se postaví za zájmy svých občanů bude růst. Velkolepé prokazování soucitu obětem islamistické agrese nestačí. Soucit musí vystřídat rázné činy, které islamistům jednoznačně odpoví, že Evropa není vhodným místem pro expanzi islámu.

Převzato z profilu

Mgr. Robert Flachs

  • BPP
  • bez politické příslušnosti
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Kraj se zavázal pomoci se záchranou zříceniny hradu Děvičky

20:03 Hejtman Grolich: Kraj se zavázal pomoci se záchranou zříceniny hradu Děvičky

Jedním z nejikoničtějších symbolů jižní Moravy je mohutná zřícenina hradu Děvičky v Pavlovských vrší…