Fleischer (SPR-RSČ): Liberální politici a novináři schvalují terorismus, vraždění a cenzuru

02.09.2018 10:35

Když imigranti ze Sýrie a Iráku zavraždí mladého Němce, podle politiků a novinářů o nic nešlo. Když proti tomu protestují lidé, novináři píší o fašistech a politici zneužívají policii proti běžnému obyvatelstvu, které jen využívá svá práva v Ústavě.

Fleischer (SPR-RSČ): Liberální politici a novináři schvalují terorismus, vraždění a cenzuru
Foto: archiv
Popisek: místopředseda SPR-RSČ Karel Fleischer

Ve východoněmeckém Chemnitzu zavraždili dva mladí imigranti ze Sýrie a Iráku 35 letého Němce. Dva přivandrovalci zabili našeho člověka. Proč? Za vděk pohostinnosti Evropy? Za azyl a jídlo, bydlení a peníze, které zavražděný Němec od svého rodného státu nikdy nedostal, ale na vše si musel vydělat sám?

Vrahové vraždí a pokud proti tomu lidé protestují, média je nazávají fašisty, extrémisty, krajní pravicí, radikály a podobně.

A co víc. O novinářích víme, že je to protekční avšak debilní pakáž, děcka bez životních zkušeností, nevyspělá individua, často na drogách a s menšími či většími mindráky a tato slova nemám jen z vlastních zkušeností, nýbrž z nedávného vyjádření dokonce i českého prezidenta Zemana.

Tedy extrémisté a fašisté se brání. Jak ale nazvat toho, kdo zabije člověka?

Kam jsme se to dostali?  

Úmyslná vražda není nic a protest proti ní bude odsuzován?

A o co víc. To nejsou jen média. Kdo povolal policii a proč?

Jestliže přivandrovalci zabili člověka, měla jednat policie. Jestliže lidé protestují, měla policie zůstat na stanici, nebo doma.

Hnát policisty a vyzbrojovat je a strašit jimi obyvatelstvo – to je fašismus, neuvědomují si toto politici zemí EU?

V pondělí se konaly jiné demonstrace s účastí 7500 lidí. To by už mělo politikům naznačit, že nebezpečnější je neoliberalismus a liberály je třeba zavírat stejně jako fašisty, protože jde o politiku proti lidem a zdánlivě názorově volnou a svobodnou, avšak tu jejich svobodu si liberálové vydobývají násilím, vězněním oponentů, cenzurou a zneužíváním policie a zvláště zásahových jednotek, které by měly sloužit pouze v případech skutečně vážného ohrožení životů a zdraví a ajetku domácí populace a ne proti demonstrantům, kteří jsou jen proti vraždění. Kolik zákonů porušuji liberálové a nikdo je netrestá? Protože je lidé stále volí.

V podstatě se dá říci, že tím, že němečtí politici sáhli po policiii a poštvali ji proti demonstrantům, jednoznačně tím souhlasí s vraždou 35 letého Němce, kterého zabili Syřan a Iráčan, dle místních médií. Politici tedy souhlasí s vražděním domácí populace, ale nesouhlasí s protesty proti tomu. Paradoxní, ale bohužel reálné. Vládnou liderálové a socialisté.

Navíc je tu pomluva, kdy běžní občané, bojující za svá práva na život ve vlastní zemi, jsou pomlouváni a nařčeni z fašismu a inklinaci ke krajní pravici. Tedy otec s dítětem a maminkou jsou fašisté. Co jsou pak tedy ti vrahové ze Sýrie a Iráku? A nejsou jediní.

Vinu na celé situaci nesou konkrétní politici vedení EU a států EU a to za všechny vraždy v Paříži, Londýně, Mnichově atd. a konče vraždou v Chemnitz.

Články o “řádících fašistech” jsou schvalováním rasistických vražd a novináři musí být souzeni a odsouzeni k trestu odnětí svobody. Podobná propaganda byla vlévána do lidí v žurnálech za Adolfa Hitlera a tam média ukazovala kdo je správný a kdo je zloduch, což se děje dnes zase. Skuteční fašisté se kryjí za svobodu.

Stejnětak politici musí nést trestně právní odpovědnost za genocidu evropských národů a ničení majetku evropských obyvatel při řádění přivandrovalých radikálů, převážně muslimů.

V Evropě vládně cenzura, schvalování rasistických vražd bílých lidí, a to nejen v EU, ale i v Jihoafrické republice. Potlačují se práva domácích obyvatel a zneužívá se policie. Média šíří proteroristickou propagandu a brání lidem, když to nedělá stát ani NATO, aby se chránili sami a vysílá na ně policii.

Pokud jde o hajlující jednotlivce, nic to neměni na podstatě demonstrace – byl zavražděn člověk a pár jednotlivců zneužilo demonstraci většiny v právu, ale dav nelze hodnotit jako celek. Hajlovaly tisíce lidí? Určitě ne. O čem to tedy píší lživí novináři?

Cizinci, ať jsou odkudkoliv,  patří domů, pokud u nás neumí ctít naše zákony a vraždí naše lidi a ničí náš majetek. Bomby, střelba ze samopalu, házení kamení, hořící kontejnery, auta, hořící kostely, rozbité sochy Ježíše Krista a Panny Marie, bití lidí, tisíce pobodaných v celé EU za každou noc, pořezané a znásilněné dívky. Ne!

Jestliže se tu chováte jako fašisté, kteří si mučili a zabíjeli koho chtěli, tak táhněte domů, kde si můžete dělat co se vám líbí, ale my jsme kultivovaná Evropa a vražda je u nás, i přes debilní novináře, stále dle zákona trestným činem a Ústava a Listina základních práv a svobod dává občanům právo se postavit na odpor, pokud stát nestačí chránit jejich životy, zdraví a majetek.

Je čas přemýšlet o volbách a zcela odstranit liberály z politiky, než zničí celou populaci svojí děsivou a nebezpečnou politikou a fanatickou propagandou nesmyslného multikulturalismu, který zabil již statisíce lidí v EU a v USA.

Naši občané rovněž za 2. Světové války nejezdili do zahraničí se schovávat, ale bojovali. A pokud někteří utekli, tak v cílové zemi pracovali ale rozhodně nevraždili místní obyvatele ani nezapalovali jejich domy.

Zastavme rasistické vraždění bílých domácích obyvatel Evropy přivandrovalci, zastavme invazi muslimů do Evropy a zastavme cenzuru a liberální politiky, kteří patří na smetiště dějin I s nebezpečným antikonzervativním fašistou Zuckerbergem, jehož masová cenzura a blokování účtů na Facebooku za šíření údajné nenávisti, rozčílilo miliony lidí po celém světě a nyní věc řeší Kongres a Senát USA, ale prezident Trump. Zastavme je, dokud je čas.

Evropa se musí začít bránit, jinak je potřeba zastavit veškeré finance, které směřují ze států do NATO, protože to zatím neudělalo doma, ani v zahraničí proti terorismu vůbec nic. Byly to vojenské jednotky USA, Ruska a Francie, které ničily cíleně centra teroristické IS.

Facebook, novináři a politici EU však stáli a stojí proti obyvatelům EU a USA a hájí radikální islám a terorismus. Blokují účty obyčejných lidí, ale nechají hlásat radikální islamistky živě na Facebooku jejich vražednou propagandu a výzvy k vraždění lidí v USA a Evropě.

Je nejvyšší čas spojit po celém světě národní vlastenecké a konzervativní strany a začít bojovat za naše lidi proti skutečným vrahům a nejen těm z Chemnitzu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…