Gábor (TOP 09): Hodlám vytrvat. Jednoznačně nejsem muž líbivých řečí

28.02.2017 13:03

Na další dvouleté období byl krajským předsedou TOP 09 Liberec zvolen František Gábor. O svém vedení rozhodlo včera večer 34 z 36 delegátů krajské organizace TOP 09 Liberecký kraj, kteří se sešli v jabloneckém Eurocentru. Krajskými místopředsedy se stali Miloš Rejmont z Turnova, Michal Prokop z České Lípy a Petr Pošmourný z Jablonce nad Nisou.

Gábor (TOP 09): Hodlám vytrvat. Jednoznačně nejsem muž líbivých řečí
Foto: frantisekgabor.cz
Popisek: František Gábor

 „V politice se pohybuji už delší dobu a hodlám vytrvat. Jednoznačně nejsem muž planých slibů a líbivých řečí. Jsem toho názoru, že každý úspěch a každý pokrok je třeba si poctivě odpracovat. Ve volbách do krajského zastupitelstva jsem chodil od domu k domu, diskutoval s občany o současné politické situaci u nás. A ač se to nezdá, mnoho občanů, chce jasný a přehledný politický stav. Nelíbí se jim podbízivé sliby, rozhazování peněz v rozpočtech. Jsou ochotni přijmout zodpovědnost za svůj život, jen chtějí mít jasná a minimálně omezující pravidla. A to je to, co TOP 09 zastává,“ komentoval rozhodnutí členů krajské organizace nový předseda František Gábor.

František Gábor je válečný veterán, účastník operací Pouštní bouře a Pouštní štít v první válce v zálivu 1990-1991, bývalý liberecký chemik, dlouholetý významný člen Československé obce legionářské, liberecký zastupitel, ředitel společnosti.

„Dnes je zvláštní doba, která je jakoby vyrvaná vykloubená ze skutečné reality. Lidem jsou nabízena kouzelná jednoduchá řešení. TOP 09 vždy říkala lidem pravdu, nabízela odpovědná a racionální řešení. Utíkat z boje, když je situace těžká je zbabělé. Stejně tak bychom v dnešní složité době měli držet proevropskou orientaci naší země. Protože jen s dobrými kamarády - spojenci dokážete vyhrávat nejen bitvy, ale také zajistit našim lidem větší bezpečí, naší zemi prosperitu a především svobodu,“ dodal František Gábor.

V předsednictvu krajské organizace ještě usedne Vladimír Josífek, Michal Loukota, Miloslav Václav a Robert Korselt.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

21:03 Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

Čechy a Slováky dlouhodobě pojí přátelství, kulturní blízkost i společná historie. Zrušení jedné nad…