Hampl (APAČI 2017): Trump jako kůl v plotě

10.04.2017 4:29

Vyjádření na sociální síti Facebook:

Hampl (APAČI 2017): Trump jako kůl v plotě
Foto: Archiv PH
Popisek: Petr Hampl

V posledních hodinách je fascinující sledovat americký twitter a debaty pod články na amerických serverech, protože perfektně ukazují rozdíl mezi kavárenskými ovcemi a skutečnými občany podporujícími Donalda Trumpa. Zatímco multikulturní chátra je schopna během několika minut změnit názory, přijde-li takové zadání ze Sorosovy centrály, občané vědí, co chtějí a vůdcovský princip pro ně nehraje roli.

Když Donald Trump schválil onen zákeřný a bezdůvodný útok na spojence svobodného světa sekulární syrskou vládu, masy jeho podporovatelů se okamžitě otočily proti němu. A jak radikálně! Tisíce lidí, co sdílely jeho zprávy a všemožně ho podporovaly, pro něj nemají dobrého slova. Donald Trump jako kůl v plotě. A to je dobře. Chce-li si zachovat podporu amerického lidu, bude nucený rychle změnit politiku. To je skutečná demokracie. A ne převýchovné kampaně organizované elitami.

Zdroj: Facebookový profil autora

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hilšer: Vláda více oligarchů, kterým posluhuje politická stafáž

7:02 Senátor Hilšer: Vláda více oligarchů, kterým posluhuje politická stafáž

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k oligarchizaci české politiky.