Hannig (Rozumní): Výrok týdne

02.03.2021 12:09

Člen ODS, předseda Senátu Miloš Vystrčil, včera v CNN Prima News propagoval základní myšlenku Marxova Komunistického manifestu: Pracovat podle svých schopností, žít podle svých potřeb.

Hannig (Rozumní): Výrok týdne
Foto: Vít Hassan
Popisek: Petr Hannig

Stačí jedno vystoupení na CNN Prima News a člověk pozná, kdo je kdo. Kdo by to byl řekl. Člen ODS, předseda Senátu Miloš Vystrčil včera v CNN Prima News propagoval základní myšlenku Marxova Komunistického manifestu: Pracovat podle svých schopností, žít podle svých potřeb. To jest, aby ti co pracují, dělili svůj výdělek s těmi co nepracují. Přesně řekl: "...že lidé na home office by dostali jen 70 nebo 80 procent měsíčního výdělku a zbytek by odevzdali postiženým profesím."

To si pan předseda senátu neuvědomuje, jaká je to "úleva" pracovat z domova, ještě se starat o distanční výuku dětí. Spousta lidí by tak ráda pracovala zase ve svých podnicích. Asi se domnívá, že to je taková "těžká" práce jako když senátor pracuje z domova. Kdyby to hlásali ultralevicoví Piráti, nedivil bych se, ale významný člen ODS? To kdysi bývala pravicová strana. Nevěříte? Pusťte si to ze záznamu. Mnozí, s kterými jsem po telefonu hovořil, nevěřícně kroutili hlavou, když to poslouchali. Myslím si, že ten člověk vůbec netuší která bije. Radši měl nabídnout polovinu všech mezd a náhrad, co dostávají senátoři.

Petr Hannig
předseda Rozumných

(převzato z Profilu)

Mgr. Petr Hannig

  • Rozumní
  • Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • mimo zastupitelskou funkci

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Petr Hannig

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

8:19 Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

Jihomoravský kraj dostal od ministerstva financí k připomínkování pozměněný návrh, který upravuje fi…