Havlíček: Vážím si důvěry premiéra Sobotky

23.03.2017 19:26

Velice si vážím důvěry předsedy vlády Bohuslava Sobotky a návrhu na mé jmenování do funkce ministra průmyslu a obchodu. Vedení resortu by pro mě byla další profesní výzva v rámci mého dlouholetého působení jak v oblasti průmyslu, tak na samotném ministerstvu.

Havlíček: Vážím si důvěry premiéra Sobotky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministerstvo průmyslu a obchodu

Považuji za svou velkou výhodu, že resort díky své současné pozici náměstka pro řízení sekce správní, kterou zastávám od roku 2014, velmi dobře znám a jsem detailně seznámen se stavem i vývojem agendy i aktuálním plněním stanovených cílů. Jsem rovněž v úzkém kontaktu s našimi partnery z tripartity, kdy od roku 2014 vedu pracovní tým RHSD ČR pro hospodářskou politiku.

Pokud mne prezident republiky ministrem jmenuje, pak jsem připraven se s maximálním nasazením pustit do dokončení důležitých úkolů, které na ministerstvu v rámci funkčního období současné koaliční vlády zbývají a které jasně definoval premiér Sobotka.

Jedná se zejména o co nejlepší čerpání peněz z fondů EU, podporu exportu a investic, legislativní dokončení důležitých norem, zejména zákona o elektronických komunikacích a v neposlední řadě i práci na silnější ochraně spotřebitelů.

Jiří Havlíček, náměstek ministra průmyslu a obchodu pro řízení sekce správní

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.