Havrda (TSS): Testování ve školách pro všechny

31.08.2021 15:28 | Tisková zpráva

Výzva k testování pomocí neinvazivních testů všech žáků, studentů, učitelů a dalších pracovníků ve školách

Havrda (TSS): Testování ve školách pro všechny
Foto: MEDsport
Popisek: MUDr. Miroslav Havrda, MEDsport, zdravotnický expert

Vážení občané, vážené učitelky, vážení učitelé, rodiče.

Přiblížil se nástup dětí a studentů do škol. Volební formace Trikolora Svobodní Soukromníci vyzývá dlouhodobě vládu a ředitele škol, aby mohly děti nastoupit do škol bez omezení. Přesto naše vláda chystá v prvním školním týdnu celkem 3 kola testování. Děti do 12 let nesmějí být očkovány a starší dětí ještě většinou nepodlehly zvrácené ideologii, kterou razí vládnoucí strany a probruselská opoziční parlamentní pětka. Ti chtějí očkovat všechny a za každou cenu, tedy i např. malé děti a těhotné ženy. Chtějí všechny očkovat, a to opakovaně.

Testováni ve školách mají být překvapivě pouze neočkovaní jedinci. Již i naprostí ignoranti vědí, že očkovaný učitel či očkované starší dítě nebo student mohou být přenašeči virové infekce. To chce naše vláda záměrně ohrozit zdravé učitele a spolužáky, kteří se zcela dobrovolně nenechali naočkovat? Podle sdělení hlavních odborníků, tzv. covidistů a strašičů, se očkováním přeci udělala tečka za covidovou infekcí. To je však hrubá a nevědecká manipulace, která jasně vypovídá o falešných úmyslech naší vlády a těchto pseudoodborníků. Ve zdraví a nemoci jsme si přeci všichni rovni a nikdo ze slušných lidí nechce opět na mnoho měsíců zavírat školy, nikoho nebaví sedět u počítače a učit se on-line.

Anketa

Je dobře, že se děti ve školách budou znovu testovat na covid-19?

29%
67%
hlasovalo: 3854 lidí

Vyzývám všechny kompetentní a mozkem (nikoliv jiným orgánem) uvažující ředitele škol, děkany vysokých škol a další odpovědné činovníky, aby v případě, že podlehnou coronavirovému šílenství testovali pomocí neinvazivních testů všechny, tedy i očkované žáky a studenty a všechny očkované učitele a další pracovníky ve školách. Pokud dojde k nákaze ve škole od očkovaného jedince, budou především oni zodpovědní za případný přenos infekce a zavření školy. Zde jim už žádné výmluvy na vládní nařízení nepomohou. Oni budou skládat účty rodičům a prokurátorovi.

Oponentní názory na toto téma si můžete osobně vyslechnout v úterý 31. 8. v Ostravě na Masarykově náměstí od 17 hodin, v neděli 5. 9. v Praze na Staroměstském náměstí od 15 hodin a v neděli 12. 9. v Brně na Zelném trhu od 15 hodin.

Přijďte všichni, jde přeci o vaše děti! Ohrožené chránit, nemocné léčit a zdravé nechat žít!

MUDr. Miroslav Havrda
člen Zdravého fóra, místopředseda Svobodných, volební lídr Královéhradeckého kraje Trikolora Svobodní Soukromníci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

14:07 Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k snadnějšímu zaplacení dluhů u VZP a odpuštění pená…