Hejtman Šimek: Jižní Morava se stává jedním z nejprestižnějších regionů v oblasti vědy, výzkumu a inovací

19.11.2017 9:20

Představitelé Jihomoravského kraje v čele s hejtmanem Bohumilem Šimkem předali ocenění žákům středních škol z Jihomoravského kraje, kteří dosáhli úspěchů (1. – 3. míst) v celostátních a mezinárodních kolech vědomostních soutěží.

Hejtman Šimek: Jižní Morava se stává jedním z nejprestižnějších regionů v oblasti vědy, výzkumu a inovací
Foto: archiv hejtmana
Popisek: Hejtman Jihomoravského kraje Bohumil Šimek (ANO)

Hejtman Šimek v prostorách zastupitelského sálu sídla Jihomoravského kraje přítomným poděkoval za úspěšnou reprezentaci Jihomoravského kraje a popřál hodně úspěchů v budoucím pracovním i osobním životě.

„Byl bych velmi rád, kdybyste v práci, kterou děláte, pokračovali a zůstali na vysokých školách na jižní Moravě. Myslím si, že jižní Morava za to stojí. Stává se jedním z nejprestižnějších regionů v oblasti vědy, výzkumu a inovací. Věřím, že jižní Moravě zůstanete věrní a plody své práce a výzkumu zde budete uplatňovat,“ uvedl hejtman Šimek.

Součástí slavnostního ceremoniálu bylo také přivítání nových účastníků Programu podpory nadaných studentů. Nechybělo ani rozloučení se studenty, jež program realizovaný Jihomoravským centrem pro mezinárodní mobilitu, úspěšně ukončili.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce