Hejtman Šimek: Letošní Velkou cenu podpoříme 25 miliony

29.03.2019 6:28

Celkem 25 miliony korun ze svého rozpočtu podpoří Jihomoravský kraj organizaci letošního závodu mistrovství světa silničních motocyklů Grand Prix České republiky na Masarykově okruhu v Brně. Rozhodli o tom členové krajského zastupitelstva na svém zasedání 28. března 2019.

Hejtman Šimek: Letošní Velkou cenu podpoříme 25 miliony
Foto: archiv hejtmana
Popisek: Hejtman Jihomoravského kraje Bohumil Šimek (ANO)

„Brněnská motocyklová Velká cena je jedním z nejvýznamnějších tuzemských sportovních podniků a kraj ji dlouhodobě podporuje. Jedná se o natolik významnou akci nadregionálního charakteru, že jsme se dnes rozhodli podpořit její letošní organizaci 25 miliony korun,“ uvedl hejtman Bohumil Šimek.

Finanční podpora je určena k zajištění přípravy a realizace konání mistrovství světa silničních motocyklů Grand Prix České republiky na Masarykově okruhu v Brně v roce 2019, které je součástí seriálu FIM mistrovství světa silničních motocyklů a které Spolek realizuje na základě promotérské smlouvy uzavřené s promotérskou společností seriálu mistrovství světa silničních motocyklů DORNA SPORTS.

Brněnský závod seriálu mistrovství světa motocyklů se na Masarykově okruhu letos uskuteční 2. až 4. srpna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

16:21 Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

Rekapitulace výsledků práce ministryně pro vědu, výzkum a inovace, zveřejněná na svém veřejném faceb…