Hejtman Šimek: Počet pravidelných leteckých linek z Brna roste

06.11.2018 14:23

Společnost Ryanair dnes (6. listopadu) oznámila start nové pravidelné linky z Brna na Berlín Schönefeld. Létat bude dvakrát týdně od dubna 2019 jako součást letního letového řádu Ryanairu na rok 2019. Pro Jihomoravský kraj a město Brno je to další z dílčích úspěchů ve snaze zvýšit počet pravidelných linek z krajského letiště.

Hejtman Šimek: Počet pravidelných leteckých linek z Brna roste
Foto: archiv hejtmana
Popisek: hejtman Jihomoravského kraje Bohumil Šimek (BPP, zvolen za hnutí ANO)

Společnost zaručuje cestujícím v rámci své strategii „Stále se zlepšujeme“ nižší ceny a další skvělá vylepšení, a to zejména:

  • Levnější poplatky za zavazadla – nižší poplatek 25 eur/20 kg na zavazadlo 8 eur/10 kg na zavazadlo
  • Pokoje Ryanair s desetiprocentním bonusem do cestovního kreditu
  • Transfery Ryanair – větší výběr vozů s novým partnerem Car Trawler

Na oslavu nabízí Ryanair místa se slevou až 518 Kč za zpáteční letenky pro lety až do února 2019. Tyto letenky je možné zakoupit pouze na webu Ryanair.com, a to jen do čtvrteční půlnoci (8. listopadu).

Hejtman Jihomoravského kraje Bohumil Šimek řekl: “Počet pravidelných leteckých linek z Brna roste díky intenzivní komunikaci a práci našeho týmu, brněnského letiště a díky vynikající spolupráci s Ryanairem. Nepochybuji o tom, že i trasa do Berlína bude úspěšná, a to v obou směrech. Jihomoravský kraj i jeho okolí nabízejí nesčetně příležitostí na výlety i pro obchod, takže očekávám, že nová linka k nám přivede další tisíce návštěvníků. V rozšiřování nabídek pravidelných linek létajících na brněnské letiště budeme pokračovat.“

Předseda představenstva LETIŠTĚ BRNO a.s. Milan Kratina řekl: “Otevřením linky do Berlína úspěšně pokračujeme v rozšiřování počtu pravidelných linek létajících z Brna – přesně tak jak jsme slíbili před rokem, kdy se letiště stalo součástí skupiny Accolade. V případě Berlína jde navíc o zcela novou trasu, která bude mít v Brně premiéru. Věřím, že naváže na úspěšnou linku do Bergama, která od prvního dne létá téměř plně obsazená. O létání z Brna a do Brna je evidentně velký zájem, což nám dává dobrou pozici pro jednání o možném otevření případných dalších tras.”

Olga Pawlonka, manažerka Ryanairu pro prodej a marketing pro střední Evropu, k tomu řekla: „Ryanair s potěšením oznamuje novou linku Brno – Berlin Schönefeld, která bude od dubna 2019 létat dvakrát týdně coby součást našeho vůbec nejrozsáhlejšího letního letového řádu, který jsme kdy v Brně provozovali. Cestující z Brna a návštěvníci regionu se tak můžou těšit na nejnižší ceny v Evropě, pokud si své lety na prázdniny zarezervují s předstihem.
Na oslavu této události uvolňujeme do prodeje místa se slevou až 518 Kč za zpáteční letenky pro lety až do února 2019. Tato nabídka je dostupná do čtvrtka do půlnoci (8. listopadu). A protože místa za takhle úžasně nízké ceny budou velmi rychle rozebraná, měli by zákazníci co nejrychleji navštívit www.ryanair.com, aby o ně nepřišli.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…