Hlavatý (ANO): Průhledné fungování naší země? Prostě na to dohlídneme

09.09.2014 21:52

Podnikatel roku a šéf Juty kandiduje za ANO v Trutnově v Královéhradeckém kraji.

Hlavatý (ANO): Průhledné fungování naší země? Prostě na to dohlídneme
Foto: ANO
Popisek: Jiří Hlavatý

Prosadit profesionalitu v politice je cesta, jak změnit stát, na který chceme být hrdí.

Kandidatura na senátora je pro mě velká výzva a pocta.

Ing. Jiří Hlavatý, majitel a generální ředitel akciové společnosti Juta Dvůr Králové nad Labem, Podnikatel roku 2013, patří mezi nejvýznamnější zaměstnavatele hradeckého kraje. Letos se zasadil o záchranu víceletého dvorského gymnázia , které by bez jeho úporného vyjednávání s krajem, ministerstvem školství a radnicí bylo zrušeno. Doslova rozhýbal ředitele gymnázia a profesorský sbor tak, že letošní výsledky maturit studentů jsou vysoce nad průměrem ČR. Je rozený lídr a má přirozenou schopnost nakazit lidi pro věc.

Proč jdu do politiky? ?

"Protože mi vadí často chybné myšlení a nedostatek zkušeností ze světa u rozhodujících představitelů komunální politiky a škody, které se tím mohou nenávratně nadále páchat, hlavně v menších městech. Mám chuť zkusit všechno a mám poslední příležitost zhodnotit svoje zkušenosti s řízením lidí . Za recept k dlouhodobému úspěchu v podnikání považuji obchodovat poctivě a otevřeně jednat, to samé musí platit i pro politika.?Právě díky kauze gymnázia jsem potkal skupinu mladých vzdělaných lidí , kteří se mnou vytvořili tým a se stejnou zarputilostí bojovali s jasnou ideou "vytvořit pro své děti lepší podmínky pro vzdělání , aby z regionu neodcházely " . To mě přesvědčilo a mám chuť mladé generaci pomáhat i v politice.??"

Je připraven vést rozhodující činitele k odpovědnosti a velkou pozornost chce věnovat průmyslu, protože je nositelem vzdělanosti, zdrojem ?vzdělaných odborníků. Chce se podílet na zefektivnění byrokracie , která zdržuje od práce. Je veden snahou podporovat podnikatele, protože jsou to oni, kteří zajišťují zaměstnanost a drží otěže ekonomiky. Samozřejmě,že chce pomáhat řešit problémy regionu Trutnovsko.

A hlavně 11.10 je svátek Andreje a tak mu zkusí dát dárek!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.