Horák (LEV 21): Deset důvodů proč volit LEV 21

22.10.2013 12:29

LEV 21 má kvalitní a propracovaný program zahrnující všechny oblasti života země a pravdivě reflektující její současný stav.

Horák (LEV 21): Deset důvodů proč volit LEV 21
Foto: NS - LEV 21
Popisek: Stínový ministr spravedlnosti NS - LEV 21 Karel Horák

Za prvé: Politická strana LEV 21 – Národní socialisté je jako dědička České strany národně sociální druhou nejstarší politickou stranou u nás se 116 letou historií. Nejsme tedy stranou na jedno použití, ani „rychlokvaškami“ v politice. V našich řadách byly významné osobnosti české politické historie, mj. Edvard Beneš a Milada Horáková.

Za druhé: V čele strany stojí bývalý úspěšný premiér Jiří Paroubek – nesporně charizmatický, schopný, vůdčí a velmi pracovitý politik nespojený se žádnými skandály. Na rozdíl od předsedů ostatních stran má nejvíc zkušeností v nevyšší politice, je známý v zahraničí.

Za třetí: LEV 21 má kvalitní a propracovaný program zahrnující všechny oblasti života země a pravdivě reflektující její současný stav. Program obsahuje úkoly realistické, nikoli jen prázdné sliby a nemožná či dokonce neexistující anebo neústavní řešení. Na rozdíl od ostatních stran víme, jak sliby splnit, známe způsoby a metody, jak náročné úkoly uvést v život.

Za čtvrté: Strana kandiduje ve všech volebních krajích, kandidátky zaplnila téměř výhradně členy strany, nemusí si vypomáhat odjinud, neumístila na kandidátky známé umělce či sportovce, ani politické turisty z jiných stran. Svědčí to o solidní členské základně strany a dobrém jejím personálním rezervoáru.

Za páté: Strana disponuje kvalitními odborníky, kteří jsou ve svých oborech profesionály. Jen tři strany mají stínovou vládu a LEV 21 je jednou z oněch tří stran. Nemálo z kandidátů jsou lidé s vysokoškolským a právnickým vzděláním; při stavu současného právního řádu je kvalitních právníků zapotřebí jako soli.

Za šesté: Jsme stranou nespojenou s prohloubením politického marasmu posledních sedmi let, na vládě v České republice jsme se jako strana dosud nepodíleli. Odmítáme spolupráci se stranami, které jsou viníky současné situace, nenapadlo by nás spolupracovat ale ani s komunisty. Přirozeným politickým partnerem je pro nás ČSSD.

Za sedmé: LEV 21 je stranou, která stála a stojí mimo pozornost kmotrů a mafií, toho důkazem je volební kampaň pořízená za minimum finančních prostředků. Můžeme se pustit do reforem s čistým svědomím, nejsme nikomu zavázáni.

Za osmé: Jsme stranou demokratickou a s pevnou organizační strukturou, nejsme žádnou „osobní“ stranou prezidenta ani miliardáře. Nestojíme a nepadáme s jednou osobou.

Za deváté: Jsme eurooptimisté, uvědomujeme si, že naše země se musí stát solidním a důvěryhodným partnerem EU bez toho, aby jí okopávala kotníky. Odmítáme proto spolupráci se stranami, kterým je EU solí v očích.

Za desáté: Jsme moderní levicí otevřenou i pro mladé lidi.

JUDr. Mgr. Karel Horák, stínový ministr spravedlnosti za LEV 21 a kandidát ve volbách do PS v Praze

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Ostudou ČR je ministr pro evropské záležitosti Dvořák, ne nepřijetí eura

20:18 Okamura (SPD): Ostudou ČR je ministr pro evropské záležitosti Dvořák, ne nepřijetí eura

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům ministra pro evropské záležitosti Dvořáka o…