Hyský (ČSSD): Zajímá nás názor občanů na problematiku sucha

05.08.2018 13:06

Hlasujte a dejte nám vědět, jaká navrhujete opatření.

Hyský (ČSSD): Zajímá nás názor občanů na problematiku sucha
Foto: ČSSD
Popisek: ČSSD logo

Na webových stránkách Kraje Vysočina v aplikaci Váš názor můžete až do konce letošního roku vyjádřit, co si myslíte o problematice sucha a zadržování vody v krajině. Zajímá nás, zda by měl být Kraj Vysočina v této oblasti ještě aktivnější, anebo by měl spíše cílit na větší podporu obcí při výstavbě a intenzifikaci čistíren odpadních vod, kanalizace nebo veřejných vodovodů. „Využití aplikace Váš názor je další možností, jak zjistit postoj široké veřejnosti ke stále aktuálnější problematice sucha. Negativní dopady se v našem regionu začaly projevovat už před třemi roky a kraj se i přes své omezené možnosti snaží vystupovat aktivně a co nejlépe se na extrémní situace připravit,“ přiblížil Martin Hyský, radní Kraje Vysočina, do jehož gesce spadá oblast životního prostředí a zemědělství.

Hlasování k tématu zadržování vody v krajině bylo spuštěno na začátku června a v tomto období jsou nastolené otázky více než aktuální. Pokud se chcete i Vy zapojit do naší diskuse, podělit se s námi o zkušenosti s dopady dlouhodobého sucha a pomoci hledat efektivní cesty a opatření k jejich zmírnění, připojte svůj názor. Je to velice jednoduché, stačí se prokliknout do aplikace Váš názor a připojit svůj hlas k některé z možností, případně vložit komentář k tématu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.