Hyťhová (Trikolóra): Nedostatečné kompenzace pro živnostníky

20.04.2021 20:41

Ekonomiku je třeba okamžitě nastartovat.

Hyťhová (Trikolóra): Nedostatečné kompenzace pro živnostníky
Foto: archiv T. Hyťhová
Popisek: Tereza Hyťhová

Naše země se doslova potápí do miliardových dluhů, které nebudou schopni zaplatit ani naše děti, ani vnoučata a pravnoučata.

Anketa

Pokud by se potvrdilo, že sklad ve Vrběticích vyhodili do vzduchu Rusové, byl by to pro vás akt státního terorismu?

9%
88%
hlasovalo: 19121 lidí

Vláda nechává živnostníky živořit, nechává je napospas této době. Pokud si někdo opravdu myslí, že těch pár "šušňů" v rámci kompenzace zachrání naše živnostníky, tak je to opravdu směšná představa.

Tyto "šušňě", kterými stát kompenzuje ztráty, našim živnostníkům nepomůžou, avšak přivedou naší zemi do ještě hlubšího deficitu, z kterého již nebude cesty zpět.

Země musí opět nastartovat ekonomiku a to hned. V tzv. "pocovidové" době musí stát našim živnostníkům pomoci zpět nastartovat živnost a znovu "oživit" naše hospodářství a ekonomiku.

Stát nemůže jen neustále kompenzovat, musí začít opět ekonomicky fungovat a to ne na 100%, nýbrž na 110%.

Převzato z Profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice