Janeček (O.K. strana): Evropa by měla podpořit demokraticky zvolenou vládu

28.01.2014 9:19

Evropa by měla podpořit demokraticky zvolenou vládu! Kam by to vedlo, kdyby se dav, který je řízen bůh ví kým, dostal k moci bez řádných voleb. Jestli se nebude potlačovat rebelie a anarchie odnese to celá evropská společnost. Řád a pořádek je základ prosperity.

Janeček (O.K. strana): Evropa by měla podpořit demokraticky zvolenou vládu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda O.K. strany Jiří Janeček

Současné události na Ukrajině tak, jak je prezentují média, či jak se k nim vyjadřují některé vlády a instituce, nezbytně vedou k zamyšlení. Je vývoj na Ukrajině pouze vyhroceným vnitřním politickým bojem, nebo je to jen šachovnice cizích zájmu? Je akceptovatelné, aby neuspěje-li někdo v politické soutěži, vynutil si své požadavky silou, občanskou neposlušností a i násilím?

Odsuzuji násilí v politické soutěži, ať už jej uplatňuje kterákoliv ze stran. Zvolila-li většina ukrajinských občanů prezidenta Janukovyče s jeho vizí, nezbývá menšině, než voliče v dalších volbách přesvědčit o kvalitách svého kandidáta a vytknout chyby protivníka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Jiří Janeček

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…